Ahojte, môj synček začal v septembri chodiť do škôlky. Potom dostal sople a začal kašľať, tak som mu okrem iného dávala Mucosolvan. Potom chodil dva týždne do škôlky a teraz znovu soplí a kašle. Môžem mu dať znovu ten Mucosolvan alebo radšej vymeniť za niečo iné? A za čo iné? Momentálne mu dávam Sinupret a cibuľový sirup, ale asi to bude chcieť niečo silnejšie. Ďakujem
@mmoonna odporucila by som mat doma Tymianovy elixir od just a tiez tymianovu masticku na hrudnicek a chrbatik, na kasel zazarak pomoze, sirup sa moze davat aj ako prevencia je plny cecka
My dávame Stopkašeľ, tie bylinky sú dobré aj na imunitu.
A potom dosť aby pili deti vody, prípadne jemné čaje. Materina dúška je dobrá na dýchacie cesty, prípadne repík na zápal.
U nás celkom zaberal stodal a mucosolvan. Ako to sú také by som povedala, že univerzálne sirupy, ktoré pomôžu od každého kašľa. No je chrípkové obdobie, studené počasie, tak sa treba na to pripraviť
@mmoonna ja som bola spokojná s prírodnými sirupni ako aspecton, muconatural, teraz posledne stopkasel drweiss. Moja dcérka takto ťahá od minulého roka ako nastúpila. Týždeň v škôlke a týždeň doma. Do nosteka dávam sterimar to je morská voda. Na imunitu sme dávali kadečo no výsledok rovnaký tak dávam už len C