Môžem dať synovi Mucosolvan na vracajúci sa kašeľ?

mmoonna
5. okt 2020

Ahojte, môj synček začal v septembri chodiť do škôlky. Potom dostal sople a začal kašľať, tak som mu okrem iného dávala Mucosolvan. Potom chodil dva týždne do škôlky a teraz znovu soplí a kašle. Môžem mu dať znovu ten Mucosolvan alebo radšej vymeniť za niečo iné? A za čo iné? Momentálne mu dávam Sinupret a cibuľový sirup, ale asi to bude chcieť niečo silnejšie. Ďakujem

fiafia
5. okt 2020

@mmoonna ja som bola spokojná s prírodnými sirupni ako aspecton, muconatural, teraz posledne stopkasel drweiss. Moja dcérka takto ťahá od minulého roka ako nastúpila. Týždeň v škôlke a týždeň doma. Do nosteka dávam sterimar to je morská voda. Na imunitu sme dávali kadečo no výsledok rovnaký tak dávam už len C

monika2605
5. okt 2020

@mmoonna odporucila by som mat doma Tymianovy elixir od just a tiez tymianovu masticku na hrudnicek a chrbatik, na kasel zazarak pomoze, sirup sa moze davat aj ako prevencia je plny cecka

kika831
5. okt 2020

@mmoonna mozem sa opytat z coho si usudila ze potrebuje nieco silnejsie? Bo aj sinepret aj cibulovy sirup su na odkaslanie a odhlienenie. Lebo ak vykasliava a spustili sa sople tak je to v poriadku.

unicornlady
5. okt 2020

My dávame Stopkašeľ, tie bylinky sú dobré aj na imunitu.
A potom dosť aby pili deti vody, prípadne jemné čaje. Materina dúška je dobrá na dýchacie cesty, prípadne repík na zápal.

katina02
5. okt 2020

U nás celkom zaberal stodal a mucosolvan. Ako to sú také by som povedala, že univerzálne sirupy, ktoré pomôžu od každého kašľa. No je chrípkové obdobie, studené počasie, tak sa treba na to pripraviť

ema32
5. okt 2020

@mmoonna na kašeľ odporúčam Jazveciu mast to je TOP. Namastite a skoro ani nezakasle, využívame ju cela rodina. Môžem Vám dať kontakt na pána od ktorého som kupovala minuly týždeň ak by ste chceli. Tuším mal voľne ešte 3dcl.