Zdravim.
Pred 12 dnami syn zacal uzivat Stoptusin na kasel. Syn kasle a sopli dalej. Dnes sme sa vratili z dovolenky a k lekarke mozeme najskor v pondelok. Rada by som mu pomohla, aby sa mu ulavilo a podala mu Trifed.
Mam otvoreny Trifed jedno balenie zrejme 2 roky ( ze som ho uz davno nevyhodila 🙈, nemusela by som teraz riesit) a druhe balenie Trifed otvorene cca 3 mes. Na oboch je datum exp v 1/2021
Otazka: ak nie je v pribalovych informaciach datum spotreby po otvoreni lieku, nemam to riesit, teda je jedno ktory malemu podam?
Tak ho vyhod teraz a daj mu ten novsi.
@milunkamilunkova aha, chapem... Skus oba otvoriť, ten starsi bude mat pravdepodobne okolo vrchnaku skrystalizovany sirup...
@zeytin vdaka
@milunkamilunkova pomohlo? Ci ani nie....?
@milunkamilunkova moja malá skončila po triede v Nemocnici. Nikdy už ten liek nechcem vidieť . A to bol čerstvo otvorený. Neskutočné búšenie srdca pulz 200. Chvála Bohu sme sa stoho dostali. Čítajte nežiaduce účinky. Nechcem strašiť. Len nechcem aby niejake dieťa ešte takto dopadlo
@rajna ja to tiez odmietam detom davat. Moja z toho bola jak nadrogovana, otrasne
@zeytin uz pri otvarani jedneho z liekov bolo pocut, ze skripe skrystalizovany sirup, cize v tomto zmysle urcite. A myslim, ze ano, pomohlo malemu. Nekaslal, nemal ucpany nos a dobre sa vyspal.
@rajna
@lindusss2016 dakujem za reakcie. Pred dovolenkou maly uzival Flavamed, doktorka, ze ten nie, ale Stoptusin.
Dievcata citala som zlozenie, tiez som z neho nebola nadsena. Doleteli sme z dovolenky rano, vybalovanie, statny sviatok, tak som vyberala z toho, co sme mali doma po ruke. Do pondelka, kontroly u lekarky, je daleko a musi uz byt otraveny z 2tyzdnoveho kaslania 😏.
Chcela som povodne natierat hrudnik bravcovou mastou, ale domacnost mala len solenu, tak som to zavrhla.
Dala by som ten 3 mesacny,,,,