😕 ahojte maminky...dcerka ma zapal mocovych ciest vraj pomaha brusnicovy extrakt alebo uroval sirup vsetko je vsak od 3r myslite ze mozem dat alebo radsej nie?piste len mamicky co s tym mate skusenosti 😉
mam skusenosti-Bohu zial! dcerka mala -a este ma stale -rovnake problemy od veku2 roky -odporucali nam sirup uroval mega brusnice aj cran urin ale vsetky su len od 3 rokov a dr nam odporucal aby som jej dala polovicnu davku....ze uskodit nemoze ale ak tvoja nema ani rok tak odporucala by som jej cistu 100 percentnu stavu brusnicovu dostat ju v lekarni v bio obchodoch a v lepsich hypermarketoch .iste lepsia alternativa ako ATB ,ved to je prirodne nemoze uskodit. NEZABUDNI PRIRODNE VECI TREBA UZIVAT DLHODOBO!skore uzdravenie
my sme taktiez prisli pred par dnami z nemocnice, mali sme zapal obliciek a a uzivame tento sirup Uroval-mala ma 14 mesiacov, ved je pisane ze od 6 mesiacov, tak mozes kludne.
skore uzdravenie
na Uroval mega brusnica sirupe je napisane od 6.mesiacov 😉 teraz som sa bola pozriet pre istotu. Starsia dcera ma 2r a 5m to tiez uziva a ci pomaha, neviem, ale odvtedy sme zapal nemali tak asi ano 🙂