Dobry mozem otazku ci moze mesacne babo sinupret ? Je nachladeny 😔 sopliky nejdu von spat nemoze preto a aj radu by som poorosila co na nadchu pomaha
Je tam napisane aj pre dojacata tak neviem
@kjkih https://www.adc.sk/databazy/produkty/pil/sinupr...
nech sitam ako citam, ja tam ziadne dojcata nevidim. Min. na dvoch miestam je napisane, ze do 2r. sa neodporuca.
Na konci mas info, ze je to akutualizovane naposledy marec 2020.
Pockaj
A kolko kvapiek ? Dominika?
Dakujem velmi pekne lebo ja davam starsiemu stale sinupret ked je nachladeny a pomaha velmi .. a urcite to neuskodi ved to len kvapocky na dutiny len mu pomoze
@kjkih chod radsej k doktorke. Ja ked som si nebola na istom...som isla aj ked to bolo zbytocne...a kolkokrat som jej volala😀my sme davali tiez sinupret a kvapky libenar... Zvhcovali sme v izbe aj uteraky vlhke som rozvesala nad postielku.... A trochu vo vyvysenej polohe som ho davala spat, aby mu stekali sople dole.... Prechazdky vonku tiez
Dnes je nedela .. on stale spinka vo vysiej polohe ..a kolko mal vas?
@kjkih mne tiez kazala dávať pediatricka sinupret, malý mal 4 mesiace, koľko si uz nepamätám ale viem ze ma upozorňovala aby som nadávala dlhodobo, max 7 dni, no u nas aj tak nezabral. Treba tie sople vyberat, morska voda alebo iny sprej pre dojčatá a vytiahnut odsavackou, niekoľkokrát denne aj cez noc. V noci zvlhcovat vzduch, vetrat, spat na vyvysenom aby sa mu dobre dýchalo. A výborné je inhalovanie vincentky, môžu aj take malé bábätká len musis mat inhalator.
Dakujem velmi pekne za rady dala som mu rano a uz aj hlieny idu von take zelene odsavala som s vysacom ..
treba si precitat pribalovy letak a odpoved by si mala hned. Je tam jasne napisane, ze pre deti do 2 rokov sa neodporuca.
Pre babatko do nosa skor Libenar, a sopliky odsat odsavackou. A zajtra volaj detskej dr. Keby bolo zle, tak hybaj na pohotovost.