ahojte,chcela by som radu.Bola som v nemocnici so synom ma 5mesiacov zo zapalom stredneho ucha,po 4dnoch nas pustili domov ze je všetko v poriadku že nám daju antibiotika domov vo forme sirupu,ale začal mi strašne hnačkovať davame aj probiotika .začal byť nekľudný a stale sa chce len nosiť.mlieko papa tak ako predtým...možem mu dať aj hylak???
@luci8980 nam ho v nemocnici davali, ked mala mala 3 mesiace, po mesiaci to zmenili na biogaiu...
@luci8980 Je úplne zbytočné meniť ATB na základe toho, že dieťa hnačkuje. Hnačka pri ATB je ukážkou toho čo dokážu urobiť s veľmi jemnou mikroflórou v črevách. Hnačka u takých malých detí býva častým nežiadúcim účinkom užívania ATB. Osobne mám vynikajúce skúsenosti s probiotikami Infact Dophilus. Dojčíte sa? Hylak nič nerieši. Hlavne nezabúdať na dopĺňanie tekutín.
bubulka722 mi máme probiotika BioLac Baby,môžem mu teda zmeniť aspom tie probiotika bez konzultacii s lekárom?
@luci8980 pri takom malom babatku je lepsie konzultovat s pediatrom, moze zmenit antibiotika za ine, ktore budu lepsie vyhovovat..alebo zavolaj a skonzultuj s lekarom z nemocnice.