Používali ste Espumisan kvapky aj u mesačného dieťaťa?
mozes,moj mal 3 tyzdne a cca 10dni sme davali a bolo po kolikach!🙂
Mozes ale ovela lepsie je davat probiotika bio gaia sme mali.lepsie ako espumisan
Presne tak môžeš aj my sme dávali. 🙂
mozete, ale omnoho lepsie su kvapky Sab Simplex. urcite ucinnejsie.
jasne. my sme davali dlhodobo, pokym koliky nepominuli (cca do 3-4 mes.). Este jedna rada, ja som kombinovala feniklovy caj a kvapky a to bolo zle (som si neuvedomila), pretoze kvapky maju "prdiky" eliminovat a caj ich zase podporuje. takze bud alebo. a pomoze aj pupikova mast a nam pomohla i rektalna rurka, ked sa nevedel vykakat. netreba ju davat vsak casto, aby crievko nezlenivelo. pomohol aj teplejsi kupel, kde si vedel nozickami pokopat a samozrejme i zatlacanie kolienok, resp. noziciek na brusko a tepla plienocka na brusko tiez.i to velmi pomohlo. drzim palce 🙂
tiež by som odporučila skôr probiotiká 🙂
Mozes, davali sme ich od nejakych 2t. Idealne spolu s probiotikami, espumisan "len" odplynuje creva, probiotika pomozu osidlit ich mikroflorou. A moze sa dlhodobo, v lekarni nam vysvetlili, ze on len urobi svoju pracu a cely sa vyluci zasa von, takze nie je navykovy.
Ndavala by som espumisan....radsej Babycalm ...100% prirodne...
kludne mozes 🙂
Moze sa od 3 tyzdnov,letak udava,no u nas 0 bodov ,zabral sab simplex
Jasne ze mozes
Áno môžeš ja dom davala od 2tyzdnov A ja som dávali aj tie druhé infacol A ten nám.lepšie za bral
Dobrý deň ja mám mesačného synčeka a dávam edpumisan ale sa mi zdá že nezaberá môžem zmeniť na probiomaxik? Ďakujem za každú radu
Myslim, ze od 1 mesiaca sme ich zacali davat syncekovi.