Ahojte, pred týždňom sme mali v izbe komára. Doštípal priateľa a teda asi aj malého. Tak som si myslela. Jedno je na líci, druhé na ručičke. Štípance pomaly mizli, no dnes ráno sa zobudil s týmto. Bola som aj u doktorky, no to bola jedna katastrofa, že s týmto sa nechodí k doktorovi. Nebola som si istá, či je to od komoša. Mohlo sa to znovu takto zapáliť? Tej doktorke veľmi neverím. Inak, kým sme čakali, tak jedna pani mi vravela, že im sa také robilo, keď išli zuby. 🤷♀️ Ďakujem za každú odpoveď. 🙏
@loginexistuje ja by som nesla, len mal to uz ok a po cca tyzdni sa to zas akoby zapalilo, tak mi napadlo, ci daco infekcne nie. 🤷♀️ Ale davam uz fenistil. Dakujem 🙏
@majka8592 dufam, ze si aspon zavolala vopred a v cakarni s tebou nikto nebol, ak si sa obavala, ze je to nieco infekcne.
@diewcatqoo ano volala som vopred, nebojte sa, neni som az tak blba. Cakala som vonku, mimo budovy.
mozes aj betadine potierat
@loginexistuje ďakujem, skúsim aj to.
Nasa mala nieco podobne, jednu "vyrazku" na cele a druhu na palceku, ked to vyzeralo, ze uz je to takmer prec, zrazu zase cervene a zapalene....ukazovala.som to dr na poradni a vravela ze to vyzera ako bradavica virusoveho povodu (ale nie molusky), potierali sme betadinom (pripadne odporucila aloe vera) a pomaly to zmizlo ale trvalo to tyzdne....
Bez urážky, ja by som pri dnešných matkách pediatričkou byť nechcela.
@oli18 tiez bez urazky, cakame dnes navstevu s 2 mesacnym babom a nechcem ho ohrozit, tak som sa isla spytat na nazor odbornika. Na to pediater je. Zabralo mu to 3 minuty prace a zarobil peniaze. Vy ste asi nerobila v sluzbach, kde vam za den pride XY ludi sa spytat a poradit. Neostava nic ine, len poradit, s usmevom na tvari. 🤷♀️ Ja som rada, ze Vy pediater nie ste. 😊 Pekný deň Vám prajem. Nekazte si ho takými mamičkami ako som napríklad ja. ✌️
@majka8592 prosim co ste to nakoniec mali? Ako dlho sa Vam to liecilo? Dakujem za info 🤗
uplne v pohode od komara treba natriet napr fenistilom a hotovo neni to na lekara