Ahojte, dcérka, 4 týždne, mi posledných pár dni dáva riadne zabrať. Neviem identifikovať čo jej je a trápi ma to, lebo vidím, že jej nie je dobre. Posledných pár dni sa mi začala pri kŕmení vrtiet. Je plne na UM a doposiaľ nebol žiaden problem. Vrti sa, rozhadzuje rukami, kope nohami, naťahuje sa. Ako keby tancovala. Pekne v noci spinkavala a teraz je to čista katastrofa. Akonáhle zaspí, začne mrnčať, mravčat, vrtiet sa zo spánku a čo je najdivnejšie olizuje si perinku. Stále vyplazuje jazyk a to zvykne robiť aj cez deň, ale v noci vyslovene hľadá niečo čo môže olizovať v postieľke. Potom začne plakať, zdvihnem ju na ruky a zaspí. Uspim ju, dám naspäť do postieľky a za chvíľu zas to iste. Prosím čo by to mohlo byt? Mna napadol ten skrytý reflux, neviem ako jej mám pomôcť lebo očividne vidím že sa v tej postieľke trápi. Mám ju aj vyvýšenú na tom najvyššom stupni ale nepomáha. Ďakujem za každú radu
@kacena4 cumlík mi vypluva práveže. Inak používam avent natural response 1 a je pravda, že jej to z toho cumlanie ťažšie a mala som dokonca pocit, že sa na to jeduje
*z cumla ide ťažšie
mne to skor pripada na silnejsi saci reflex skus dat cumlik na upokojenie