Ahojte, tak zase problém. Malému, bude mať 9 mesiacov sa v poslednom čase vracia akoby strava do hrdielka, aspoň to tak vyzerá. Cez deň sa budí s plačom, mrasti tváričku, preglga. Aj teraz ako išiel spať, začal plakať a mrasti sa. Potom sa mu začne stikutat. Kaka 2 x za deň, raz tvrdšie, raz riedke. Občas ma v plienky akoby nestravenu stravu. Papa nutrilon a príkrmy, dnes sa mi zdá, akoby ho podrazdila výživa na desiatu. Je mi ľúto vidieť ho takto.. Mate s tým skúsenosť? Do teraz nemal žiadny problém. Môže sa reflux objaviť aj neskor? Cez deň spi tak 20 minút a budí sa na toto s plačom. Alebo ho páli zaha? Ďakuje. Veľmi.
@jaja23 môže, pomáha gastrotus sirup. Môjmu to začalo tiež prikrmami aké až keď dom začala zaraďovať paradajky. Tiež cca 9-10 mesiac. Treba to riešiť inak sa zapáli pažerák. Dokonca aj ATB musel potom brať. Keď sa to zahojilo i chvíľu zas až na druhý alebo tretí krát sme zistili že je to z refluxu. On máva z refluxu aj kašeľ. Gastrotus neublíži aj keby reflux nemal. Vyskúšaj, nech sa netrápi drobec.
Ešte som zabudla, idu mu zúbky už dlho, zatiaľ žiadny nevyšiel. Ale ide mu asi viac naraz. Občas je z toho nervózny, ale nic hrozne.