Chcela by som radu, či naozaj nemôžem niečo synovi v nose poškodit touto odsávačkou, pretože je dost soplavý a odsávam mu vždy ked počujem že huhna 🙂 dakujem
NIe, je uplne bezpecna. Ako by si si inac poradila , ked nevie smrkat 🙂 A sopliky by spravili vela skody. Treba ich dat von, a vysavacova odsavacka je najucinnejsia, a tlak v nej urcite neuskodi. Samozrejme, nie kazdych 5 minut 🙂
keby boli nebezpecne tak to asi nie je na trhu. 😝
Nie, ja som pri prvom synovi pouzivala ustnu odsavacku, ale ked sa moc metal tak som mu spravila aj ranku v nose az mu niekedy tiekla krv... Pri druhom synovi pouzivam iba odsavacku na vysavac a nemame problem. On huci, ja s nim bojujem , ale neublizim mu, pretoze tato odsavacka sa nedava uplne do nosteka... Nam sa da na vysavaci nastavit vykon, tak davam ten najslabsi, je to rychle a podla mna bezpecnejsie ako ine odsavacky, aj ked to vyzera brutalne... 🙂
ja som malej odsavala ako mesacnej...ked ma sopliky, treba odsat, ved este nevedia ti drobci dychat ustami. Ale pred tym zvhlcit - my mame physiomer. Ak mas na vysavaci regulator, vies si sama nastavit, aky silny bude tah vysavaca.
Určite neuškodí, ja som bola donútená použiť ju už keď mal synček dva týždne, lebo z toho vyčerpania som ochorela a malinký to trochu chytil odo mňa. Používame ju dodnes, aj keď už malý viac bojuje. Neviem si predstaviť používať ručnú, keďže malý sa strašne pri tom metá, som rada, že rýchlo odsajem touto. A samozrejme, vysávač treba dať na najslabší výkon, to je písané aj v návode ;)
...používali sme...dlho.Nič sa nám nestalo.Ale!!!...odporúčam nepoužívať dlho.Treba učiť dieťa fučkať,neskôr sniakať.Dcéra mala nedávno 5 rokov a je lenivá na sniakanie a máme kôli tomu problémy.Vždy,keď ochorie,tak má predĺžený čas liečenia len kôli tomu,že poriadne nesniaka. 🙄
neuškodí, my odsávame tiež neustále 🙂
@denisafono tym by som sa moc neriadila, aj zbrane su na trhu 😉 Ale tiez si myslim, ze obcasne pouzivanie neuskodi.
@rori13 nie, nemáš sa čoho obávať ... aj keď sa to napája na vysávač, neodsáva to takým ťahom 🙂 veď vyskúšaj na sebe ... ja na túto odsávačku nedám dopustiť, v prvom rade pri soploch je dôležité ich dokonalé odsatie, aby nedošlo k zápalu dutín hromadením hlienov ... a to ani ústnou ani ručnou odsávačkou nedosiahneš 🙂
dakujem tak som kludná....
odsavacka na vysavac je najlepsia, pred odsavanim treba zvlhcit slyznicu a odsat. netreb a to velmi prehanat. je uplne bezpecna