Môže mať dieťa upchatý noštek a hlieny zo zúbkov?

katarinka85
24. nov 2011

Mamicky, je mozne ked zubky aby moje dievcatko bolo stale chore? Ma neustale upchaty nostek a hleny jej stekaju na priedusky a je stale chora. Poradte ni nieco s cim by som to zastavila a moze to byt zo zubkov? ☹

sante81
24. nov 2011

navstívit pediatricku

lenka0283
24. nov 2011

moze to byt..moja mala tiez ochorela teraz zo zubkov ma sople...jak jej zubok vysiel vsetko sa stratilo zodna na den 🙂)

katarinka85
autor
24. nov 2011

@lenka0283 tak nam hore idu 4 zubky naraz a tri uz su vonku a jeden este nie...

lili777
24. nov 2011

@katarinka85 Mojej malej išli tri zúbky a hneď na to 5 zúbkov. Vyliezli jej behom mesiaca všetky naraz. A veruže sme soplili, zatekalo jej to a aj kašlala, ale nič iné jej nebolo. CRP mala v poriadku. Pre istotu zbehli k lekárke, prípadne daj nejaký Hedelix alebo Stodal na vykašliavanie toho zatečeného hlienu, aby sa jej nechytili priedušky. Do nošteka solný sprej.

adinkag
29. nov 2011

aj nasa soplila hore sa jej tlacia 3 zubky a 2 spodne nam uz vysli tiez pouzivame solny sprej physimer baby a odsavame 😒

gaby21
30. nov 2011

@katarinka85 No neviem, ja moc neverim tomu, ze choroba ma nejaky suvis so zubkami, nasmu dankovi vysli zubky prvych osem v priebehu styroch mesiacov, jeden za duhym, okrem nespavosti a nekludu ziadna choroba, potom sest mesiacov pauza, potom dalsich osem, ani nie jeden po druhom ale pekne v paroch, ocne aj stolicky,
takze masaker, takmer nespal, ale zase ziadne priznaky choroby ani sopliky, no nic 😲

kago
8. dec 2011

my mame tiez problemy s upchatym nosom.uz 2 mesiace jej idu 4 stolicky naraz a stale chora.vybrala 2 antibiotik,lebo stale nejaky iny bacil v nose,potom sme sli na ORL,tam povedali,ze uz ziadne AT,len morska sol a fenistil na opuch,ale ten vobec nepomaha.teraz zase teplotuje a nemoze dychat nosom,ale divne je,ze sopliky jej nejdu odsat ziadne,iba cez den huhne a v noci nespi,okrem bolesti hlavne pretoze nemoze dychat.doktorka vravi,ze priedusky su ciste a ani nekasle.tak co s nou?poradte.

matozazzo
7. nov 2012

Moze, pri prvej, ked jej sli v roku 4 zuby naraz, mala 2 dni 40 teploty... A zrazu zubky vonku, teplota zmizla, nic ine. Pri dalsich aj soplila (priesvitne sopliky), zahlienena, ked jej stekalo, kaslala. Zubky vysli, vsetko zmizlo. Predne sa prerezavaju rychlejsie, ale stolicky na 2x aj viac. Ved si vezmite, ako nam dokazu robit sarapatu zuby mudrosti. Mne sa prerezaval zub mudrosti skoro pol roka, z toho 2 mesiace som mala 37,5 a nikto nevedel, preco, az na ORL po RTG mi pan doktor povedal, ze je to zo zuba mudrosti... A nase male deturence, kym sa im prerezu vsetky zubky... Niektore nechcu jest, ine soplia, z toho kaslu, niektore maju den teplotu a na druhy den nic, o tyzden to iste...
Druhej sa prerezavali horne zubky 2 tyzdne... Zacala soplit (v lete), z toho kaslat. Pani Dr. skonstatovala - zubky. Vysledky negativne, aj CRP. Nespali sme 2t, v noci mrncala kazdu chvilu. Po tyzdni dokonca dostala zapal ocka - dutiny su prepojene. Vysli zubky a vsetko zmizlo 🙂 Teraz sa to opakuje, idu jej spicaky :( Ale preventivne davam kvapky na odhlienenie, aby jej to nestekalo a nedostala z toho zapal priedusiek... Taha sa to uz vyse tyzdna. Nastastie bez teploty, dva dni dobre, potom zase soplik, kasel, potom zas dva dni dobre... V puse dasienka zacervenale, opuchnute, len musime vydrzat 🙂 Pokial by bol soplik uz zlty alebo zeleny, je to uz ine... Ak si nie si ista, porad sa s doktorom 🙂

mcoya
6. máj 2013

moze, moj maly vzdy ked mu isli zubky, mal sopliky, kasel a nasledne zapal priedusiek ☹ , verim, ze z toho tieto deturence vyrastu.

egiginka
3. júl 2014

toto risim aj ja, mame 5 mesiacov, si posledne dni strasne zacala vsetko kusat aj moje tricko, podbradnik,,, a vcera v noci zapchaty nos, dneska hlieny z nich kasel, ziadna teplota,,,, tak si myslim, ze by to aj mohli byt tie zubky,,,hm?

magic08
3. júl 2014

Moze, moja starsia, ked jej sli zubky nonstop soplila. Vsetky vysetrenia a vytery vzdy negativne... Aj dr. vravela ze to bude zo zubkov

sedlakova11
30. máj 2015

Ahojte moja mala ma teploty soply a kasle moze to byt ze jej idu zubky dakujem

marianna1990
4. apr 2016

Ahoj vie mi niekto poradit moja dcerka ma 8 mesiacov ....uz 3 tyzden sme chore dostali sme sopliky nastiekalo nam na priedusky a nic nam nepomaha crp nam vyslo dobre ze je to len virus a uz aj na rengen sne boli ukazalo nam ze mame trochu nastiekane na prieduskach....uz neviem co mam robit a doatali sme nakoniec aj trosku teplotu 37.5 sme mali....a v kuse chce mat nieco v puse ale ked odem ja pozriet tak mi nechce ukazat krije a neotvori mi pusinku....nechapem uz som zufala neviem co mam robit....dakujem za radu