Môže mať dieťa teploty z jedenia plastelíny?

27. jan 2024

Caute, v zivote som taketo nepocula, ale moj syn na kruzku zjedol plastelinu (play doh), neviem kolko, ib ami pani ucitelka povedala, a pocula to jedna mamina, ktora tam bola. Povedala, ze snad nebude mat z nej teploty....toto bolo v stredu.

Vcera mi nic nechcel jest, cely den plakal, na spanie som mu dala mlieko, do polky vypil a potom vyvracal, a potom zas nic nejedol. Bol podrazdeny a vecer uz mal 38,2.... Rano o 5tej 38,6..

Vcera nevedel ani kakat, plakal aj kvoli tomu, ale cely den bol taky podrazdeny....

Myslite si, ze viroza, alebo fakt z tej plasteliny?

vsicka036
27. jan 2024

Play doh je zdravotne nezavadna. Pise, ze je to muka, sol, voda. A este nejaka speci zlozka, co nie je uvedena. Nemalo by mu to sposobit nic, ale jest sa neodporuca. 🤷

vsicka036
27. jan 2024
koniarova
27. jan 2024

Neviem veru. Tiež si myslím,že nie z plastelíny. Snáď jej nezjedol na kilá. Predpokladám,že len kúsok. Ja by som išla k dr. Predtým zavolala na toxikologickú linku.

slavomira236
27. jan 2024

Teraz su rozsirene grcacky bolenie brucha aj my zme mali doma minuly tyzden. V skole to ide radne v nednej triede kstali 4deti
V skolkach tiez to ide

autor
27. jan 2024

Kocky dakujem. Teraz uz vidim, ze to bud enejaka crevna viroza..... Mal dost kasovitu makku stolicu.... Naladu uz ale ma fajn. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
On si velmi rad pcha ruku a prsty so ust............

anavixy
27. jan 2024

To z kriedy je vraj teplota (stare blicovacie triky, zjest kriedu a neist do skoly), z plasteliny a este h PlayDoh isto nie, to ma pani ucitelka nejake cudne info 🙂
Ak je to teda crevna viroza, tak rychlo nasad probitoika Enterol/Nekadex. 🍀