Môže mať dieťa alergiu na jogurtové mlieko a na jogurt nie?

modrofuzik11
19. sep 2012

Ahojte dievčatá, Kubko má atopický ekzém. Zväčša na jedlo. Včera sa veľmi vyhádzal. Rozmýšľala som, čo iné som mu dala jesť a bolo to práve jogurtové mlieko. Jogurty, biele, však je bez problémov. Jogurtové mlieko bolo vanilkové. ďakujem za vaše názory

strapco13
19. sep 2012

@modrofuzik11 jogurt a jogurtove mlieko su dve rozne veci, plus ak bolo ochutene, pripadne iny vyrobca.

junovka
19. sep 2012

@modrofuzik11 aku znacku zvyknes davat ?Najlepsie jogurty su od Sabi, alebo zvolenske.Ostatne zahranicne su sami alergen...preto su take vodnate 🙂

modrofuzik11
autor
19. sep 2012

davam banovecke jogurty. teraz maju novinky, jogurtove mlieko. kedze mu jogurty chutia, tak som skusila dat aj jogurtove mlieko tej istej znacky. ale ako strapco pise, tak asi jogurtove mlieko nie je to iste ako jogurt. preco, prosim? nuz, tak jogurtove mlieko zo stravy asi vylucime... dobre vediet

strapco13
19. sep 2012

@modrofuzik11 maju rozdielny podiel susiny, ale skor si myslim ze ide o alergiu na to ochucovadlo
inak celkovo mlieko a mliecne vyrobky zhorsuju exem

modrofuzik11
autor
24. sep 2012

@strapco13 dakujem🙂! kubkovi biely jogurt nic nerobi. ochutene jogurtove mlieko to bola katastrofa... uz zase dlho nie...