Môže mať dcérka hlísty?

mina0202
9. sep 2023

Ahojte, dnes u nás bola na návšteve svokra. A povedala mi aby som šla s dcérkou ku doktorovi. Vraj ma hlisti, pretože si stále svrbí nos a malo je. No ja neviem jedáva dosť sladké pije obyčajne mlieko 3,5 hoci jake. Nepije ho stále ale tak dve fľašky po 120m vypije cez deň. A v jedle je dosť vyberava, nezje hoci čo len to ná čo má ona chuť, a zie toho trošku. Potom si dá aj ovocie ma rada banány hrozno melón a pod. Ale ani toho nezje veľa len trošku. Tak neviem odkedy svokra odišla mi toto vŕta v hlave celý deň. Poradíte mi?

joesvk
10. sep 2023

@mina0202 Zbytočne ti to vŕta hlavou . Choď k lekárovi, budeš kľudná.

juliacenc
10. sep 2023

@mina0202 nic sa nedeje. Mozes jej aj preventivne kupit nieco volno predajne na hlisty ak nechces ist k dr

1xenia1
10. sep 2023

Hlísty určite nemá, môže mať maximálne mrle. Ale to by ju nesvrbil nos ale okolie konečníka. Svokra je očividne moc premúdrená, takže si z nej nerob radšej starosti

1xenia1
10. sep 2023

@1xenia1 ešte doplním, ak by tie hlísty mala tak by najpravdepodobnejšie mala nejaké tráviace problémy. Hnačka, zápcha, bolesť brucha, v stolici by si mohla nájsť uhynuté červy.

luccija
10. sep 2023

@mina0202 nič nedáš za to, že zanesies vzorku stolice.Su deti nejedaci...ale veľa detí má parazity

mina0202
autor
11. sep 2023

@1xenia1 nič také chvála Bohu nema

mina0202
autor
11. sep 2023

@luccija tak už som ju objednala k Dr. Stredu s ňou pôjdem a uvidíme.