V sobotu máme ísť na dovolenku do Chorvátska a dcerkyna spolužiačka čo s ňou sedí je chorá je negatívna ale jej rodičia pozitívny covid!mám stresovat že to mohla preniesť na dcéru atď ??? Či neriešiť?
Neries zatial. Synovcova priatelka bola u nas jeden den, v ten den vecer jej rodicia +. Sla domov, bola s nimi cely cas aj pred tym aj potom a neochorela. Ani nikto z nas.
@simsalabim verím,že ani my ale mám ešte malého on mal zlý priebeh až zápal pľúc preto za bojím...mal pred 3 mesiacmi snáď ma protilátky
Ked bude zle, vratite sa. Chorvatsko je za rohom.
nemysli na to...
A neviete to keď je negat spolužiačka tak môže byť prenášc? Či ako to je?
Ak ste to mali cca pred 3 mesiacmi, to este bude asi ok s protilatkami. My sme mali rodinnu oslavu a viaceri ochoreli, ale bud taki, co prekonali covid davnejsie alebo vobec. Manzel bol s pozitinym este potom o 2 dni na pivo, sedeli vonku, jeho uz bolela hlava, ale si myslel, ze zo slnka, boli niekde na kupalisku. Jeho brat sedel o dost dalej od tohto pozitivneho a schytal to, on este nemal covid a moj muz sedel blizko pri nom, covid prekonany zaciatkom aprila. Nas syn prekonal covid vo februari, my sme od neho nechytili, az potom v aprili. A teraz na oslave bol aj syn a ten tiez nechytil teraz.
Ja by som vzala asi testy a do lekarnicky pre istotu lieky, co by boli pripadne treba. Ale nestresovala by som a to som dost velky stresak 😅
@nevenka aj tá spolužiačka mala pred 3 mesiacmi...joj ale mám.nervy...clivek sa už ani tešiť nemôže...o nás nejde len o malého sa bojím má len 2 roky
Teraz zvacsa ochoreju ti, co zatial omikron nemali. Ak ste mali pred 3 mesiacmi, tak je velka sanca, ze to bude ok. Samozrejme, nie je to na 100%, ale treba verit.
Ak ag ukazalo neg tak nie je prenasacom ak je ag pozitvne vtedy presana clovek tak mi vysvetlil doktor....ja som našťastie. Nemala muz vo februári dcerka len pozitívna bez priznakov...takze.mala.sanca ze by ste schytali
@zuzkaa1991 tak test negat ale hrdlo ju bolelo,možno test zle ukázal...nevadí bude ako má byt
Nam v marci ukazal test az na 2 x a hrdlo nas bolelo uz dlho.Potom som testovala o 2 dni neskor a uz boli pozit
@luccija mne neukázalo vôbec a chorá som bola aj antigen aj pcr neg
Je taky podobny virus ako korona ja som v maji bojovala 3 tyzdne kym som sa dala dokopy hro zapalene bez hlasu potom spadlo mi to na hrudnik zapalena priedusnica ci co.mala.som hlieny kaslala.som.hroozne.....o 2 tyzdne nato muz a teraz týždeň dcerka 4r.(co.som si myslela ze v maji s tym.presla so mnou kedze bola chora ) takze nemusi byten korona tiez neg. Ag testy som.mala bola som s ludmi a nikto nic nechystal.len ako som vysse napisala.muz a dcérka ak mate lekara a predpise vam antibiotika do rezervy ;)
@zuzkaa1991 strasne su virozy.Mne dcera uz tyzden kasle, nahuhnana..testy neg.V marci covid a odvtedy viac chora ako zdrava.Iste aj nejaka zmrzlina, kofola
@luccija moja mala 5 dni teploty co nezvykne mat teploty 🙈 kasel 3krat som bola s nou u lekara nech ju popocuva našťastie nema zapal pluc ale konečne po týždni noc bez kaslu....muz crevnu virozu schytal pred dvoma dnami mam stres ci nechystali sme aj my (nasta mame dve wc takze sme ho izolovali nic nechytali po nom oba dni som dezinfikovala wcka ) dnes zas idem a to ideme o týždeň do chorvátska 🙈 poviem vam ze tento rok bola az v juni mesiac v škôlke 🤣 cely rok vydrzala max 4dni
neriešiť