Dobrý deň, čakám bábätko a chcela by som sa spýtať ze ci je pravdepodobnosť ze bude mat alergiu na mačky a psi …ja a môj partner ani nikto v rodine ju nemá …a bojím sa ze ju bude mat …mame 2 mačky a psíka a bolo by pre mna ťažké ich dať preč
@cumlikator nulová pravdepodobnosť, hlavne ak v Tom prostredí dieťa vyrastá.
Tak to nevie nik odpoved, my nemame alergie nikdo syn vyrasta od narodenia s malym maltezakom a v 8mich rokoch mu teraz zistili alergiu na psa ☹
v dnešnej prechemizovanej dobe bude mať počas života alergiu na niečo takmer každý. Ale poznám, alebo som aj počula o veľa ľuďoch, ktorým sa práve alergia na zviera zmiernila keď si zaobstarali vlastné. Práveže keď budú vyrastať v domácnosti so zvieraťom, majú väčšiu šancu zostať bez alergií. Imunitný systém potrebuje tréning.
@cumlikator náš syn alergia na mačky, z rodiny viac nikto. Len on a to tak v 6tich rokoch. Dovtedy vôbec..
Verim, ze sa bojis o zvieratka, su to clenovia rodiny, ale asi sa zbytocne vopred trapis niecim, co nemozes nijako ovplyvnit. Tes sa z tehotenstva, uzivaj si spolocnost zvierat a ver, ze vsetko bude v poriadku.
No tak my mame opak...ja zijem celyyyy svoj zivot s mackami (v rodicovskom byte). Potom so psikom v aktualnej domacnosti...
Otehotnela som, maminu mam ozaj na skok bola som na rizikovom muz v praci tak som byvala s maminou veeeelmi casto...
Takze v tehotenstve kontakt pes + macka obe domacnosti ze fanatici so zvieratami sme aj spavali...
No a narodil sa syn...mega silny alergik na macky ked ide k babke tak jedine s respiraotom a nasho psika sme museli dat prec....kazdy vravel vydrz bude dobre zvykne si imunita...nasho psika som milovala tak som dufala v zazrak zial museli sme mu najst novy domov..
V rodine ani mojej ani muzovej nie je nikto alergicky na nic...nerozumiem tomu...keby travy pele ale zvierata sialene ma to mrzi
@cumlikator nie nebude mať alergiu kv nemu netreba dávať preč domáce zvieratá