Ahojte chcem sa spytat , je mozne ze moj 5 mesačný syn je na nieco (neviem na co ) alergicky , ma sťažené dýchanie a vela hlienov a hnačky ,moze to byt alergiou na nieco ? Stretli ste sa uz s tym ? Maly je uz skoro druhy mesiac takyto mal aj dva krat antibiotika aj v nemocnici sme boli a nic nepomohlo ...buduci tyzden ideme konecne uz na alergologiu..chcem len vediet pre zaujímavosť ...kojeny nie je ma umele mlieko ..dakujem.
@alexandra2010 a ako sa to prejavovalo ? A co papala ? V umelom mlieku je aj kravské ?
@luci132 ak by mal alergiu na BKM zistenu,tak hypoalergenne mlieko mu nepomoze,tam sa davaju mlieka na predpis,napr.Neocate.obvodna lekarka robila aj rozbor stolice?ak je dieta zahlienene,tak to nebude alergia.dychacie cesty ma ok?
@simona92101 Nooo nema... mal obstrukcnu bronchitidu boli sme aj v nemocnici ... A pomaly mesiac mu tam na prieduskach chrapci tak slabšie ...tak potom co by to mohlo byt ? A nerobila mu rozbor ...co by nim zistila?
@luci132 ak by mal alergiu na mlieko,tak sa robi rozbor stolice,posiela sa na gastro vysetrenie,tam by sa na zaklade vysledkov rozhodlo,ci treba zmenu mlieka.ja si myslim,ze skor tie ATB narobili v telicku sarapatu,kedze ich mal 2x po sebe,a bronchitida sa dlho lieci.mne lekarka hovorila,ze aj mlieko zahlienuje,ale kedze sa jedna o babatko,vylucit mlieko sa neda🤷♀️
@luci132 nemohla ziadne umele mlieko pit. ani tu v ktorej je kazein stiepeny. presli sme na Humana soya, vtedy som objednala online zo slov obchodu, potom sme kupovali v rakusku, ked mala asi 10 mes, presli sme na ryzove/mandlove mlieko-z DM
mala skarede ekzemy na kozi a vo vlasoch stale supiny
ano, 5 mesacna mala odber a zistila sa alergia na kravske mlieko