Ahojte mamičky. Moja dcérka má dva nechtíky na nohe nažltlé. Mohlo by ísť o mykózu? Máte s tým prosím niektorá skúsenosti? Dakujem za každú radu.
alebo kanesten
môže, natri jej to canestenom
podla mna moze mat, ale nemusi. Nez by som zacala s liecbou, chcela by som vediet nabeton, ze je to mykoza-tie kremy nie su bez vedlajsich ucinkov. Takze v dalsej poradni to ukaz pedine a ak si nebude ista, skus sa poobzerat po nejakej dobrej koznej.
@fixka moze, z prirodnych lieciv je na to vyborny oreganovy olej (vnutorne aj navonok) alebo oreganova mast. Oreganovy olej je vsak pomerne silny, neviem, ako treba upravit davkovanie u takych malych deti, to sa treba poradit, ale oreganovu mast mozes kludne. Efekt je viditelny rychlo 🙂
ja pouzivam Canespor, na nechty na nohach mi pomohla sada na nechty od Canesporu
Urcite moze, napr. aj z ATB ako moj syn. Liecba je dlhodoba, porad sa s pediatrom, alebo chod rovno ku koznemu. Canespor,canesten pre tak male deticky nieje vhodny.
Moja dcéra ked mala 8 mesiacov tak mala mykozu na okraji nechtov mala taky biely povlak a zapalovalo sa jej to je dobry na to imazol