Môže mať 10 mesačné dieťa teplotu z únavy?

elcoro
21. mar 2021

Môže mať 10 mesačne babo teplotu 38,1 z únavy? Poobede toho veľa nenaspal a pred spaním som mu znetsla TT lebo sa mi zdal teply moc. Mate niekto skúsenosti ci môže byt aj teplota z únavy?

ovaaa
21. mar 2021

Že by zuby?

elizabet173
21. mar 2021

@elcoro myslím, že nie, z únavy by to asi nebolo, hľadaj inú príčinu, daj mu viac tekutín.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
deti95060810
21. mar 2021

to som ešte nepočula. isto nie...

elcoro
autor
21. mar 2021

@ovaaa už má 8, zatiaľ nevidím aby šli ďalšie,,, sme síce po operácii menší zákrok, ale zapálení ránu nemá, nemá ju vôbec červenú, tak si myslím ze keby bola teplota s toho tak by mal aj zapálení ránu nie?

misana84
21. mar 2021

@elcoro nemusela by byt .... volajte lekárke. Z únavy isto nie, ak je po operácii môže to mat súvis

lubi40
22. mar 2021

@elcoro moj syn maval, ale ked bol mensi, tak okolo 2-3 mesiacov. Ked bol unaveny, vzdy mu teplota vystupila na 38. Ked sa vyspal, bol zase ok.

elcoro
autor
22. mar 2021

@misana84 ide o to ze malý užíva amoxiklav Antibiotika, začal ich užívať 3 dní pred operáciou a užíva ich stále, čiže si myslím ze to nebude bakterilaneho pôvodu ale vírusového keďže sme boli 2 dní v nemocnici.... Ranku zapálenu nemá, len ta teplota, po nurofen a Panadole pekne klesne, malý sem tam kychne, asi chytil nejaký vírus v nemocnici, lebo Antibiotika zabíjajú baktérie