Máme trošku boľavé očko, vraj zo soplíkov. Soplíky už prešli, očko liečime, je to už lepšie. Zabudla som sa ale dr. opýtať, či je vhodné, aby sme išli na prechádzku v tomto počasí a dnes už má dovolenku. Vy chodíte, resp. išli by ste?
nechoďte,očko treba vyliečiť a nie vetru ho vystaviť
Moja to mala od narodenia do troch mes.von sme chodili.len treba radšej dávať pozor na prievan,resp.vietor.neviem si predstaviť že by sme nešli 3mes.von.
já bych taky nešla, ale kdyby to bylo nevyhnutelné tak dát třeba sluneční brýle 😎 očku nesvědčí průvan-vítr
at ste rychle fit 😉
no tazko povedat, nas chodieva vonku rad , a ja ho v kociari zabarikadujem, tak aby v nom prievan nemal, a aby mu do neho nefukalo, ked by mi v nom vzdrzal, tak ho zoberiem, nas zatial kocikovanie prespi, alebo len pozera po svete,, zacal lozit, neviem ako daleko je tvoj, ci vydrzi, iba sediet, alebo uz chce chodit, a v koci nevydrzi...,, alebo ocko prelepit, cerstvy vzduch nikomu neublizil,,, samozrejme nie fujavica a minus 10, to by sme nesli urcite,,,,, 😉
AHOJ,ja by som nesla,,lebo nedavno dcera mala tiez bolave,,mala to horsie lebo mala zapal oka,,ale na ocnom nam povedali ze nemame chodit vonku lebo chlad skodi strasne oku,,cize ja mam taku skusenost,,ale neviem ake mate az bolave oko,,