Moze ist dieta po zrazeni horucky vonku v takychto teplach? Alebo radsej ho drzat doma? 3 roky
DOMA, my sme este prisnejsi, 3 dni nemoze mat horucku az potom ide na normalny rezim... proste tak ma detska lekarka nastavila a my tak fungujeme :D kludne moze prist horucka po zrazeni aj o den neskor zase..
Urcite este ostante doma...my nechavame aj 3dni po teplote doma...
@tehulka2016 tak to ja zase nie som az taka prisna. Von moze, ale kludovy rezim, cize nie nahanacky, nie bicykel, odrazadlo, kolobezka. Prechadzka potieni, preco nie. Doma by som sa inak zblazdnila.
Tiež by som nešla. Teplota značí, že proste telo bojuje s chorobou alebo nejakým problémom takže keď ustúpi je treba mu dopriať oddych. Ešte nehovoriac o týchto teplotách, ktoré sú záťažou pre organizmus samé o sebe
Podľa mňa môže, ale len na takú pol hodinku alebo hodinku viac nie a veľa piť.. veď potrebuje aj čerstvý vzduch
Vecer, ked uz bude slnko zapadat mozno na chvilku aby ste sa doma nezblaznili
@tehulka2016 ja by som išla skoro rano na pol hodku
ked uz nema teplotu my chodime von sa aspon vybetrat, urcite nie v najvacsom teple a v chladku, dcerka ma 3,5roka
Na dvore v tieni v pohode
@tehulka2016 nam vravela pediatricka, ze este den po horucke pockat, potom sa moze..ale jasne, v tieni a pri priaznivom pocasi, nie lejaky, silny vietor a pod..a kludne, len prechadzka..
@tehulka2016 ja by som pockala aspon na jeden den bez horucky