Od soboty sa dcéra (3 r.) lieči na bronchitídu, papá Klacid (antibiotikum) sirup....už je v pohode, nekašle, nemá teploty, akurát jej trošku tečie soplík. myslíte, žeby dnes - keď nefúka, nesneží, nemrazí - mohla ísť na pol hoďku von?
pokial ma antibiotika, nemala by, ale tak na chvilocku na prechadzku moze. ale ze nesnezi, nefuka??? a to co. a u nas snezi husto a fuci, ako na sibiri.
psla jsem odpoved ale neuložila se.. ☹ může pokud nemá teplotu, ale jen na malou procházku treba 30minut kolem domu žádne behání ani snakovani či tak neco 😉 čerstvy vzduch ji udela dobre..
ja som mavala bronchitidu jako mala a nesmela som ist von pokial bolo takto skaredo.teraz zacina mat mala obcas take problemy asi sa to aj dedííí :( želam skore uzdravenie
S bronchitidou by som von veru nesla, predsalen ten studeny vzduch znovu do priedusiek neni dobry napad.
aj ja by som tyzden pockala po zapale priedusiek...aj ked nebere atb... poriadne vyvetraj izby potom isty cas-cca 1/2 hod ju nepusti do vyvetranej miesnosti... pri resp. po bronchitide niekedy ani cerstvy studeny vzduch nerobi dobre...pockaj kym bude celkom ok...
aj nasa lekarka je nazoru, ze ak nie je teplota, dieta von ist moze. Zakry jej salom nos a usta, aby nedychala ten studeny vzduch a sup na chvilku von 🙂
@tatrankamoja Pokým ešte užíva antibiotiká, tak nie.