Ahojte mamicky potrebovala by som vediet jednu vec....nas tata ma crevnu virozu stale zvraca ma horucku mala s nami spinka v spalni aj pocas dna sa tam hraje...moze to od neho nejako dostat? nemala by som ich radsej spolu davat do jednej izby? este som sa s tym nestretla tak preto sa pytam....za odpoved vopred dakujem 🙂
Ano môže, mám to odskúšané... 🙂
švagor dostal črevnú virózu(vracal),na druhý deň naša 2ročná dcéra(vracala,hnačkovala museli sme ísť na pohotovosť,kde jej pichli inekciu),v noci muž(vracal) a na druhý deň svokra(tá odpadla a volala sa záchranka-tlak mala 50 na nič) a mužov kamarát.ja som našťastie bola v nemocnici,lebo som bola v 35tt
Dieta moze dostat akukolvek nakazlivu chorobu od dospeleho.. Od chripky cez kiahne az po zltacku.
že ich dáš do jednej izby nepomôže,ja to mám odskúšané na dvojičkách a aj ked sú chorí vždy dvaja,je to vo vzduchu,prenáša sa to rýchlo a ľahko
Dá sa to... Aj keď by si mala možnosť rozdeliť tatina a malú do osobitných izbičiek, nezabudni veľa vetrať, lebo ono to stále "visí" vo vzduchu.
áno, keď je s ním v kontakte, môže sa nakaziť a pravdepodobne sa aj nakazí a aj Ty to čakaj. Je to nepríjemné, ale nedá sa tomu nejak vyhnúť.
..všetko môže chytiť,deti od dospelákov,dospeláci od detí..ako u nás-deti schytajú všetko zo škôlky,my to schytáme od nich a potom to zase schytajú od nás a stále dokolečka-dokola,že som už na prášky.. 😒
Teraz s tým už nič nenarobíš. Ak to má "chytiť", tak už to chytila. Darmo ju budeš v jednom byte izolovať, to nemá význam. Možno, keby šiel na začiatku choroby manžel k rodičom. Takže, už len čakať. Verím, že bás to obíde. 😉 😉
jasne ze moze:(((