Môže chodiť dieťa do infrasauny?

bombi1
7. nov 2014

Mamičky máte skúsenosti s infrasaunou? Je vôbec vhodné aby infrasaunu navštevovali aj deti? Bojím sa aby to malému nejako neublížilo..

pribinak
7. nov 2014

My sme chodili na baby plavanie a deticky po plavani sa vzdy chodili prehriat do sauny. Striedala sa infrasauna a kladicka akoze finska sauna.
Boli tam babatka od 3 mes, samozrejme, ze sme tam neboli dlho, ale len 10 min

yanni
7. nov 2014

@bombi1 my chodime bezne, hlavne v zime. Najmladsi mal 2 roky, ked sme zacali. Teraz uvazujeme, ze si taku kupime aj do domu, do pivnice, kde mame aj sportovu miestnost. Deti to miluju. Netreba nastavit velmi velku teplotu.

acer11
7. nov 2014

ak nemá zdravotné problémy ktoré to vylučujú,tak je super 😉 postupne skúšajte....

zuzika55
8. nov 2014

Ja mám dve deti a teraz sme s manželom kúpili infrasaunu domov a je to super 🙂 Je pravda že ten mladší tam nevydrží dlho ale aj tak už sa mu posilnila imunita. My sme si ju dali do kúpelne 😉 Ak si neviete vybrať my sme si kúpili túto a sme spokojní http://www.marimex.sk/infrasauna-vision-3000/

bombi1
autor
10. nov 2014

Kočky ďakujem za reakcie.. 🙂 Synček nemá rád veľmi horúco takže fínska sauna neprichádza do úvahy. Skôr sa teda asi zameriam na infrasaunu. Myslím si, že ak to budeme využívať všetci tak sa oplatí kúpiť ju domov. Je to určite hygienickejšie. Zuzika ďakujem za tip. Pozerala som sauny na tej stránke a bola som milo prekvapená že sú také lacné. Myslela som si že taká infrasauna stojí aj 5 000 € 😀 😀 Vybrala som si túto http://www.marimex.sk/infrasauna-crystal/ už len čakám kým mi ju manžel odobrí 😀