Milé mamičky viete mi prosím poradiť. Ja už neviem ci je to rozmaznanost trucovitost alebo čo. Syn má 5 rokov je rok po liečbe leukemii čiže keď bol chorý všetci sme okolo neho skákali. No neriešila som to až do včera keď bola u nás kamarátka ktorej dcérka sa tiež liečila na leukemiu a povedala že toto není rozmaznanost a že liečba chemo môže narušiť nervový systém. Keď on je taky že chvíľu ok nálada super a zachviľu keď mu v niečom napríklad nevyhoviem dostane nervy tak že zatne zuby a zury. Tiež ma problém z koktanim no nie stále a to stále len občas a to nechápem keď niekto ma problém s rečou tak stále tiež som si to všimla. Keď užíval vyššie dávky chemo vtedy sa viac zajakaval a keď nižšie tak menej. Tiež sa dosť opakuje aj 3x vám povie to isté zasebou neviem co robiť či o tom povedať Dr a zas budú doňho pchať lieky alebo co robit
@lenuliatko84 keď neviem ludia čo sa liečili chemoterapiou mi písali že to mohla spôsobiť chemo a vlastne zničiť neurony
mpja dcera mava casto nervy a to ma uz 9r. od mala je zurivec a neviem ju to oducit, aj ked o nieco to snad lepsie je, co moze byt aj vdaka tomu, ze s dietatom, ktore viac chape sa jednoduchsie komunikuje. a chemo nikdy nemala.
raz sme boli na testoch v nemocke a dostala nejake lieky. po 2 teste bola vlemi bleda a strasne protivna. po par hodinach sme jej to zatrhli- pohrozilis me jej asi zobratim nejakej hracky ( asi, uz si nepamatam ) a ona sa zrazu dokazala ovladat. akoze chapem, ez ejjenebolo dobre, ale nechcela som tolerovat taketo spravanie. nechcem ju ucit, ze ked jej bude zle, moze byt na inych zla. a z jej reakcie an pripadny trest bolo jasne, ze to vie zmenit.
Je to rozmaznanost.moj je zdravy ale prvy syn a prvy vnuk a je rozmaznany.prave ho to odúčam a nervy ma stale