Môže byť suchý kašeľ z mlieka?

5leni12
8. okt 2014

Ahojte,mam 22-mesacnu dcerku,kazde rano pije 280ml mlieka. Taktiez jej z neho na veceru robim krupicu. V poslednej dobe zacala dist kaslat,je to uplne suchy kasel. Nic okrem toho jej nie je,ziadne sopliky,kychanie,horucka. Myslite ze to moze byt z mlieka,ze ju zahlienuje? Prestala by som jej ho davat ale problem je v tom ze mi nic nechce jest,ani pecivo ani ovocie,vyzivy. Je az na obed a to je dost dlha doba od rana tak som rada ze aspon to mlieko vypije... 😒

katarinamarkova
8. okt 2014

@5leni12 suchy kasel ziadne sopliky a zahlienovanie- to nejde dokopy 🙂))
keby bola zahlienena kasel by mala vlhky, hlienovy, vykasliavala by hlieny, mala by sopliky....
suchy kasel, teraz na jesen 🙂 no z coho asi....rano vonku tesne nad nulou poobede tiahne miestami na 20, obycajne jesenne prechladnutie.

liebling98
8. okt 2014

@5leni12 ešte doplním, čo napísala @katarinamarkova Predpokladám, že ste začali doma kúriť. Čiže suchý vzduch...

bridgetjonesova
8. okt 2014

@5leni12 ahoj my mavame od jedneho roka taketo problemy s kaslom. Trva to uz rok. Pomaha nam ked zacne takto sucho kaslat ked mliecko nedavame na noc. Trva to tak 4-5 dni co mu ho nedavame a kasel postupne ustupuje. Potom ho zase zaradime aj na noc. Tak nam toporadili v nemocnici a nam to funguje. Ked bol maly este mensi tak sme namiesto Sunaru pouzivavali bezlaktozove mliecko ktore kupis v lekarni a to sme mu davali pocas tych 4-5 dni. Teraz ked je vacsi mlieko pije rano a vecer a vecer mu ho v pripade choroby vobec nedame, len cajik. Ale on papa uz vsetko cez den. Takze ked ti babo este velmi nepapa a je zavisle na mliecku skus v obdobi kasla davat bezlaktozove, to mozes aj pocas dna davat. Drzim palce a prajem skore uzdravenie.

lucia24101982
8. okt 2014

Ahoj,moze byt,ale skus jej davat na ranajky a na veceru susene mlieko,napriklad-sojove,ryzove,pohankove,ja to davam malemu od jedneho roka.

5leni12
autor
8. okt 2014

Dakujem vam za rady...to zahlienenie som myslela skor tak ze sa jej to hromadi v plucach a to ju drazdi...a tym padom kasle. Pockam este par dni a ak to neprejde budem hladat ine alternativy,napr. to sojove alebo pohankove. Dakujem 😉

lucia24101982
9. okt 2014

Ahoj,nemas naco cakat,pokial nemas mlieko podojene priamo od kravy a davas malej pit,to co sa predava v krabiciach a naziva mlieko,tak nan velmi rychlo zabudni.