Môže byť málo pupáčikov pri kiahňach?

akzuzs
4. feb 2013

Ahojte chcem sa opýtať je normálne že môj 5 ročný syn mal v škôlke kiahne. A tak sme ich doslova čakali. V sobotu po kúpaní keď som ho sušila a natierala som mu našla na hrudníku pupák. Hneď som si myslela že to budú kiahne. Tak hneď teplo a tekutiny. V nedeľu stále len tá jedná a až večer na krku druhá nie zapálená ale vodnatá a ďalšia tretia v obočí tá trocha zapálená. Dala som mu za lyžičku bieleho páleného. Vraj to pomôže praraziť. Dnes ráno som mu našla ešte asi dve tri , potom tú tretiu na krčiku sa mu aj zapálila a tu prvú čo mal na hrudníčku tak tú ma dosť veľkú ale inak nič. Teplotu má ale to len 37,8. Trochu pokašliava a je taký unavený. Volala som MUDr. že to isto kiahne lebo u nás su tu momentálne hodne. Aj moja mama keď ich videla vravela že isto sú to oni. Ale ja neviem, či to býva takto alebo inak. Spustí sa to ešte viac alebo nie?

xlucia
4. feb 2013

moze ich byt aj len 5. podstatne je, ci ich ma vo vlasoch

erulka77
4. feb 2013

môze moje dcéri mali velmi malo 🙂

ingmiriama
4. feb 2013

hej môže to byť moja neter a synovec mali po 5 kiahní a nič viac...

nika5214
4. feb 2013

hej može mi sme mali nejakych 10pupačikov

elzu
4. feb 2013

Můj brácha měl jen jednu 🙂 a já snad milion pět set tisíc :D :D

kvieta
4. feb 2013

Môže, sleduj ho za ušami, vo vlasoch, na chodidlách - medzi prstami.Niekedy tých vyrážok nie je veľa. Dobre by bolo, keby sa na to pozrela nejaká dr., aby si si bola istá, ale návštevu by som konzultovala telefonicky.

renab
4. feb 2013

moja dcéra mala jednu na líčku, tak mi doktorka povedala, že jej máme dať trošku kvalitného alkoholu, aby sa vyhodila. nepomohlo.

stanislava2
4. feb 2013

🙂 moje krsna malo tiež kiahne ešte v školke asi 5-6 pupáčikov potvrdené od lekárky aj sa im to zdalo čudné že tak málo ale stáva sa.Druhé dieta mali po deviatich rokoch takže velky rozdiel a asi dva roky dozadu dostala mladšia dcérka školkarka kiahne a o dva týždne na to dostala straršia kiahne ale riadne a to bola už v 7 ročniku na základnej .Dodnes sme to nikto nepochopili ako je to možne ale stáva sa.Poznám len jeden taký pripad.dufam že nebudete druhy 🙂

denae
4. feb 2013

jasne, môže ich byť tak málo...moja staršia dcéra mala po celom tele, mladšia možno ak mala tri, aj to je veľa....ale potom za nimi ja...ja som to schytala za obidve a ešte aj za seba 🙂 😉