Môže byť angína aj bez teploty?

13. sep 2023

Môže byť angína aj bez teploty?

jenny224
13. sep 2023

Môže sa stať, áno

paulinkaa2
13. sep 2023

Ano ja som mávala všetky anginy bez teplôt

helcanw
13. sep 2023

Podobne ako pani o komentár vyššie - kým som bola decko/ tínedžer mávala som zasadne angíny bez teploty, resp. mierne zvýšená teplota do 37,5.

autor
13. sep 2023

Ok ďakujem lebo dceraa 10 ročná má pravdepodobne angínu bolesť hrdla a len 37,2 tak neviem ci treba k dr ? Či stačí kludnejsia krát a propolis a tantum verde fintreba ant? Mala len 2 x angínu vždy vírus bez bolesti hrdla

luccija
13. sep 2023

Možno má len bolesti hrdla moja dcéra zase vždy, keď mala vysokú teplotu tak angína
Pozri sa či už môže doritricin mne dobre zaberá na hrdlo plus tantum verde

autor
13. sep 2023

@luccija aj to som jej už dala

deginko
13. sep 2023

A prečo si myslíš,že má práve angínu?veď bolesť hrdla je normálne bežná choroba a nemusí to byť vždy len angína

autor
13. sep 2023

@deginko lebo som jej pozerala do hrdla a je cerven s bielym povlakom a pred 2 týždňami mala na kozi impetigo 😭 z dovolenky

deginko
13. sep 2023

Aha,tak v tom ti poradiť neviem,či treba či nie ísť k dr...ale mne napr na bolesť hrdla klasickú..bez angíny zaberá najlepšie jox sprej a glimbax...jox je riadne štipľavý a ten teda zaberá perfektne a rýchlo..glimbax obsahuje pekne tlmí bolest

saraxyz
13. sep 2023

Moja mavabez teploty. Mala by si ísť ku dr. nech jej zoberie ster. Nam podla toho rieši ďalšiu liecbu

jenny224
13. sep 2023

Ak má biele čapy, určite smer lekár. Ja mávam vždy hnisavú angínu (baktériovú) a potom musím aj atb 🙈