Môže byť 15 mesačné dieťa stále choré tretí mesiac?

matotibo
14. nov 2014

prajem pekný deň, chcem Vás poprosiť o pomoc neviem ako dalej postupovať, mám 15 mesačnú dcéru, od malička je asi každý mesiac chorá stále sú to soplíky sem tam kašeľ, zubky nám vyšli na rok, teraz máme 6 a od 13 mesiacov čiže od augusta sme v kuse chorý, každý den sú to sople raz husté 2-3 dni potom trocha riedke sem tam kašeľ, brali sme 3x ATB od augusta posledné sme dobrali teraz v utorok KLACID vraj mala anginu, crp 55 a 3 dni teploty ale papala, hrdielko ju nebolelo, teraz od stredy má upchatý nos idú jej stále sopliky, berie singular, sinupret, boli sme na gastro mierny reflux - berie famotidin, alergiu nemá len znížena imunita- brala ribomunil nezabral jej, teraz luivac 3 dni ale ked mala teplotu mala som vysadiť teraz neviem či mám dať opäť, krčné výtery všetko čisté môžte mi pomôcť , berie ešte aerius a maltofer na železo dakujem

zuzuolej
14. nov 2014

ked je problem s imunitou, to sa lepi vsetko, raz sme mali antibiotika 4 x po sebe 😖
ja ku antibiotikam davam deckam probiotika, uzivame actibax, poradili mi to v lekarni 🙂
a to este ked ide dietatko do skolky :(

danieli
15. nov 2014

Takisto 4x atb za sebou, nam trosku pomohli na detskej pneumologii v Srobarovom ústave, no a odklad škôlky o rok, rovnako ako u vás sa na nas odmala vsetko lepilo, veríme, že z toho vyrastie

natalia777
15. nov 2014

Ahoj, aj my sme sa takto trapili s chorobami u mladsej dcerky, mala kazdy druhy mesiac atb od narodenia a v maji teraz mala atb 2 x za sebou, to sme uz isli na imunologiu, znizena imunita dali jej ribomunyl, berie ho od zaciatku augusta od vtedy nebola chora, ale ty pise ze vam nezabral, tak vam dali nieco ine? na imunitu? lebo ono treba aspon mesiac brat aby bol viditelny vysledok 😉 a my k tomu davame aj imunoglukan kazde rano na prazdny zaludok a b komplex kvapky, nam to zatial pomaha....a to starsia chodi do skolky a mladsa od nej zatial od septembra nic nechytilia iba mala dvakrat sople ale to sme zvladli doma v pohode co pred tym nikdy, ona z toho vyrastie ale treba aspon mesiac aby to bolo viditelne....

mamadana2
28. nov 2014
Používateľ mamadana2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamadana2.

probiotika sme brali aj my, teda berieme pokazde, aj ja
4 x po sebe antibiotika... no tak :( toto sa zle cita nieto este zije, actibax maju v takych lentilkach, takze sa to lahko papa