Môže 10 ročné dievča užívať takéto vitamíny?

saska112
5. apr 2016

Ahojte, kupovala som v lekarni pre dceru vitaminy, povedala som ze pre 10 rocnu a doma studujem a tam je ze pre dospelych...teraz neviem ci jej to mozem davat...1x denne. Dospely ma davku 2x denne.
nemate niekto skusenost?
🙂

pribinak
5. apr 2016

Ved zavolaj do lekárne a tam sa opytaj

susminka
5. apr 2016

Tiez by som radsej zavolala, aj ked sa mi zda byt cudne, ze gumenne zelatinove vitam. su pre dospeleho. Ked som videla foto, tiez by som to tipla na detske. Ale radsej zavolaj a spytaj sa.

misel0806
5. apr 2016

Tak reklamovat. A radsej nedavat!!!

katka1981
5. apr 2016

Viac sa docitas na stranke vyrobcu, v lekarni nie su o nic mudrejsi ako ty, tiez len citaju pribalovy letak. Ak nie je vhodny pre dieta, chod to vratit, uviedli ta do omylu. A ak ti mozem poradit, pokial dieta nema nedostatok vitaminov, davaj max. kys. askorbovu a votaminy prirodne. Pozri si co chces doplnit na nete co to obsahuje, napr. zinok - tekvicove jadierka, vit. E - oriesky, atd. My sme kedysi s muzom nevedeli co od dobroty a mesacne sme v lekarni nechavali aj 2000 Sk na vitaminy a kraviny, ver mi, neboli sme o nic zdravsi, skoda ze dnes nemam tie peniaze navyse, ale aspon sme dostali rozum. Ak ma tvoje dieta pestru stravu, nie je chore (celiakia, alebo ine ochorenie...... a nenakaze ti lekar), tak sa na take vitaminy vykasli. Aj zelezo doplnis nap. melasou....

danielle799
5. apr 2016

Su aj zelatinove vitaminy pre dospelych.radsej chodte do lekarne vymenit za nieco ine...

mirkava
5. apr 2016

Asi by som dala radsej ovocie a zeleninku. Skus odstavit, je to podla mna ovela zdravsie 😉

janula2511
6. apr 2016

Na krabici musi byt napisane od kolko rokov.ale vetsinov je to od 3rokov.