Ahojte chcem sa spýtať môžu u 1,5 ročného dieťaťa dôjsť k seknutiu v krku? Naša malá sa zobudila dnes a nemôže otočiť hlavičku do jednej strany boli ju to.. Ú Dr. Crp v poriadku aj hrdlo u krčnej tie všetko ôk.. Poraďte mame čakať ci to neprejde cez noc nurofen plus octan
@danielahamar nurofen som jej dala aj natrela s octanovou masťou na odporúčanie Dr..
@lenkamartin Do druhej strany ju otoči?
Mojmu synovi sa raz tak sekol krk... boli sme na chirurgii... tam dali synovi na cca 4 dni korzet na krk aby sa mu lahsie hlavicka drzala a nenamahal krk... a mali sme normalne naordinovane 3 krat denne nurofen... lebo ma protibolestive a protizapalove ucinky... po par dnoch bol fit...
Aj môj malý to mal keď mal asi rok, tiež sa tak zobudil jedno ráno.ešte je dobré suché teplo. Plienocku do mikrovlnky nahriať, a oviazat na krcik. Nurofen som dávala tiež. Na druhý deň už bolo dobre.
@marikaan ano
@lenkamartin moja mala krč ale do druhej strany ju neotočila
@lenkamartin pokiaľ to ma seknuté a crp nie je zvýšené,tak určite nurofen a suché teplo.Vyhnúť sa prudším a dráždivým pohybom v akútnom štádiu. Spanie najlepšie na chrbátiku alebo na boku určite nie na brušku.
@lenkamartin možno by som jej dala šál, alebo šatku, nech to má v teple, ak by to mala prechladnuté, nurofen jej neublíži, možno magnézium by som dala, aby sa trošku uvoľnilo, ale to asi len tak nemáte doma v ampulkách. Seknuté, ako seknuté, nemyslím, ale nie som odborník