Montelukast a Aerius

gogo123
25. júl 2015

Berie prosim niektore z vasich deticiek aerius na den a montelukast na noc? Neviem ci je tato kombinacia pohode.

chryse
25. júl 2015

@gogo123 ahoj,,, my sme tak brali...ale aerius sme davali vecer

janinah
25. júl 2015

prečo by nemala byť v pohode? my ráno Zenaro,večer montelukast

gogo123
autor
25. júl 2015

Je to dlhsi pribeh..no proste najprv mal brat denerel rano a vecerva montelukast na noc. Kasel bol nadalej tak krcny lekar predpisal aerius. Nespytala som sa ho na kombinaciucs montelukastom lebo prave v tych dnoch som mu montelukast nedavala. No a je vikend a moj maly sa od piatka v noci tak dusi ze mi je do placu. Tak riesim ci tieto lieky spolu ladia.

gogo123
autor
25. júl 2015

@chryse ako presne ste davali? Na vecer spolu s monte?

chryse
26. júl 2015

@gogo123 hej spolu,,,

chryse
26. júl 2015

@gogo123 ale my nakoniec astmu nemame ,,,, boli sme na pristroji niox, ktory ju nepotvrdil,,ale ked mavala take nocne kasle,,,tak som jej davala este aj home na kasel drosera kvapky,,,, a ked nezabral,, tak som dala uz stoptusin.

gogo123
autor
26. júl 2015

Dakujem krasne za pomoc

jeemima
26. júl 2015

@gogo123 ahoj aj my daame montelukat a zyrtec co je to iste ako aerius kazdy vecer 10kv olus est dychame fullhale takze vecer mame pekne "menu" ;(

adamkohlusko
26. júl 2015

my tak presne mame,vecer davame a este mame inhalator rano a vecer flixotide 125. velmi pomaha zvlhcovat vzduchu a tiez kompresorovy inhalator. tam podla potreby inhalujeme vincentku, yabro,alebo lieciva...podla toho co nam povie doktorka 😉

maaaria3
26. júl 2015

My dávame presne, cez den Aerius, na večer Montelukast, astmu nm vylúčili, ale preventívne to berieme už 4 mesiace, malý v istom období divne dýchal a nevedel sa poriadne nadýchnuť, nočné pískanie pri nádychu... ale asi je to bežná kombinácia

gogo123
autor
26. júl 2015

Ide o to ze ked dam rano aerius..tak cez den je v pohode.nekasle.na noc montesluka ..par hodin ok a nadranom zas kasel.raz suchy inokedy produktivny.boli sme dnes rano na pohotovosti.tak mame dat rectodelt.

mariala
9. nov 2015

Ahojte dnes synovi predpisali mo telukast na vecer a aerius tiez na veer lebo utlmuje ale chem sa spytay skusali ste niektora aj homeo alebo nieco nechcem do neho valit tolku chemiu :( dakujem

janinah
9. nov 2015

@mariala homeopatikám neverím,neskúšala som.......a tiež som bola nešťastná z toľkej chémie,ale dávam poctivo čo lekár predpisuje,ak by som nedávala,tak riskujem,že sa "dopracujeme k astme" 😒 treba aj tie vedľajšie veci robiť z režimu alergika /my máme špeci povlaky na posteliach,vyhodené koberce a látky z bytu,čističku vzduchu s ionizátorom,preplachujeme nos......

salome123
9. nov 2015

@mariala maly ma astmu?

mariala
9. nov 2015

Nema astmu ma slhodoby kasel len niekedy pocas dna preto nam na mesiac predpisali cakame na vysledky z krvi aby sa vylucila alebo potvrdila alergia

enka81
9. nov 2015

my berieme uz niekolko rokov rano aerius a vecer montelukast, mame kombinaciu priamo od alergologičky

mariala
10. nov 2015

@enka81 a neziaduce ucinky??neprejavili sa u vas lebo samovraazebne sklony a mory ma dos zdesili pomaha vam pri tom kasli???

salome123
10. nov 2015

@mariala my to tiez berieme dlhodobo a nema ziadne neziaduce ucinky. ale dcera ma astmu takze to brat musime.

enka81
10. nov 2015

@mariala fuha, tak to vobec, ale musim povedat, ze dovtedy sme sa trapili s nocnymi kaslami skoro stale, teraz je to o 80% lepsie, samozrejme, ze ked ochorie, je to ine ale raz sa mi stalo, ze sa nam minul montelukast a tyzden bol bez a bolo to na neporovnanie /zase zacal kaslat/. Ono treba to uzvat pravidelene a dlhsie, aby ste videli vysledok, A aeius - dovtedy mal stale upchaty nostek, teraz je to omnoho lepsie. Viem, ze su tam neziaduce ucinky, ale nam sa to tak nevyhrotilo, i ked spominam si, ze zo zaciatku sme mali obdobie, ze byval placlivy, aj som to chcela pripísat liekom, ale ono to nejako preslo, tak neviem, ci to bolo vyvynovym obdobím alebo cim.