Mononukleóza u 2 a 6 mesačneho chlapčeka.
Môžem sa vás spýtať..malému zistili z krvi ze ma mononukleózu .. čitala som na internete ze nijaka liečba nie je... liečba je len aby bol v kľudne,veľa spánku,veľa tekutín a zdrava strava... doktorka mi dala aj tabletky ..myslite si že sa z toho vylieči? Už neviem.čo mam urobiť strašne sa bojim ze mu nieco bude.. 😞😞
A prečo by sa nevyliečil?
Naša doktorka potom odporúča užívať 2-3 mesiace imunoglukan alebo betaglukan
@mirkastevko jasne ze bude v poriadku neboj sa, aj ja som mala mononukleozu, strasne dlho trvala ale som tu 🙂 a ano urcite pecenovu dietu treba nasadit to je zaklad
Neviem, co konkretne by mu malo byt? Ano je to blbsie, treba dietu, inak nic... Moj mal 3,5 rocny... 7 dni 40ky... pol roka pecenova dieta... lekarka vravela, ze dieta, co prekonalo mononukleozu nikdy nedostane encefalitidu, mi asi chcela zdvihnut naladu 😅
@mirkastevko mojmu dnes prišli výsledky. Mononukleóza po 4 týždňoch konečne prekonaná. Môjmu naraz zistili mononukleózu a boreliozu.
@mirkastevko klud, ved si dostala lieky. Plus pri mononukleoze sa dodrziava pecenova dieta, aspon ja som to tak mala. O tom ta neinformovali?