Baby pomoc dneska som bola po vysledky mojej 7 rocnej dcery a toto vsetko nasli ,,, mononukleozu mame prechodenu nemala vobec ziadne priznaky a v krvi ma uz protilatky mame ist na infekcne, nemame zatial ziadnu liecbu, mate stym skusenosti co dalej ? co bude dalej nasledovat? dakujem
neboj nic hrozne sa nedeje. ja osobne som to vsetko prekonala. Budete sledovani na infekcnom, brat dake lieky, hlavne na boreliozu. Mononukleozu budete mat uz navzdy pozitivnu, to budu robit tie protilatky v krvi. Borelioza vznika ustipnutim komara, kliesta. A streptokoky, tie zvyknu prejst do krvy pri nedoliecenej angine z hrdla. Takze vzdy pozor ked bude trosku zapalene hrdlo, treba vzdy poriadne preliecit. Mne napr. na bolest hrdla, anginu zaberaju len antibiotika, prip. Bioparox - antibioticky sprej. Nic ine... a ked si to nedoliecim, hned sa mi dostanu do krvy. Ako mala som nemohla chodit na telesnu vychovu, lebo to postihuje klby, srdce a nieviem co este, ale len ak su velmi vysoke hodnoty... brala som asi 2 roky Penclen... ale potom sa to vsetko dalo doporiadku... Netreba stresovat, len drzat sa rad lekarov... a nie su hodnoty ako hodnoty... 🙂