Mometasone Sandoz pre 5-ročné dieťa

22. okt 2024

Prosím vás dali by ste 5r dieťaťu sprej do nosa-MOMETASONE SANDOZ na odporúčanie pedi pri soploch a kašli?

koniarova
22. okt 2024

Bez problémov.

simona92101
22. okt 2024

A preco nie?5 r dcera ho uzivala,mala upchate dutiny a sadlo jej to na usi.vyborne jej pomohol

koniarova
22. okt 2024

@simona92101 lebo zrejme čítala leták a vystresovala sa. 😁

jvasenka
22. okt 2024

nám dr predpísala nasonex a dcéra je normálne bežne chora. tiež som na pochybách je jej to dávať

nikaeli
22. okt 2024

My nie. Syn mal po ňom neustále upchatý nos, nemohol dýchať. Dr. tvrdila, že to nebude tým, no keď som mala kovid, sama som ho skúsila a tak mi opuchla sliznica, že som myslela, že sa zadusím.

koniarova
22. okt 2024

@nikaeli veď ten sa práve predpisuje na odpuchnutie sliznice?

nikaeli
22. okt 2024

@koniarova áno, tiež mi to tak bolo povedané. No žiaľ - moja skúsenosť s ním je iná.

koniarova
22. okt 2024

@nikaeli tak to ma mrzí.

jesenzima
22. okt 2024

Aj môj užíval a pohoda. A to mal omnoho menej rokov..

autor
22. okt 2024

@nikaeli a nedalo sa vám dýchať už po prvom použití či pri opakovan použití?chcem aspoň raz vyskúšať čo to urobi

koniarova
22. okt 2024

Veď si strekni do nosa. Čo stresuješ?

autor
22. okt 2024

@koniarova ja to chcem pre dieťa a názory sa rôznia

koniarova
22. okt 2024

Môj to bral do vybratia fľaštičky opakovane viac krát. Dáva sa to aj na alergiu. Kľud. Na každom takomto lieku nájdeš hrozivý príbalový leták. Mne je jasné,že to chceš pre dieťa. Ale keď sebe strekneš,tak hádam budeš kludnejsia. Krásne mu to pomohlo. Lekár vie, čo robí.

nikaeli
22. okt 2024

Syn sa nevedel vyjadriť, predsa len mal cca 3 roky, ale mne sa na počutie zdalo, že ťažko dýcha a dýcha cez pusu. Dávala som mu ho ďalej, podľa rady alergológa, ale bolo to každý deň rovnaké, aj keď rozprával, huhňal a nadychoval sa po každom slove. Mne opuchla sliznica po prvom streku, viackrát som si ho nedala a po tejto skúsenosti už ani synovi. Čítala som naň veľa pozitívnych reakcií, nezavrhla by som ho len preto, že moja skúsenosť je iná. Vyskúšaj. Inak nebudeš vedieť 😉

jazula
22. okt 2024

Na odporúčanie našej pedi by som dala skoro čokoľvek (výnimkou je Trifed, ten už nie, malá bola po ňom ako naspeedovaná). Naša doktorka je veľmi príčetná a veď vie, aký má dcérka vek a váhu (je drobná a ľahučká), tak ak dá liek, ktorý je pre staršie, resp väčšie deti, upraví dávkovanie.

leveta
22. okt 2024

Moja používa od cca 2.5r pravidelne. Bez problémov, astmatička. Nám veľmi pomohol

autor
23. okt 2024

Dievčatá takže som dala a dobre.Uvidime čo bude v noci keď stretneme.Este otázka stále mu tečú sople je to ok?