Prosím vás dali by ste 5r dieťaťu sprej do nosa-MOMETASONE SANDOZ na odporúčanie pedi pri soploch a kašli?
A preco nie?5 r dcera ho uzivala,mala upchate dutiny a sadlo jej to na usi.vyborne jej pomohol
@simona92101 lebo zrejme čítala leták a vystresovala sa. 😁
nám dr predpísala nasonex a dcéra je normálne bežne chora. tiež som na pochybách je jej to dávať
My nie. Syn mal po ňom neustále upchatý nos, nemohol dýchať. Dr. tvrdila, že to nebude tým, no keď som mala kovid, sama som ho skúsila a tak mi opuchla sliznica, že som myslela, že sa zadusím.
Aj môj užíval a pohoda. A to mal omnoho menej rokov..
@nikaeli a nedalo sa vám dýchať už po prvom použití či pri opakovan použití?chcem aspoň raz vyskúšať čo to urobi
Veď si strekni do nosa. Čo stresuješ?
@koniarova ja to chcem pre dieťa a názory sa rôznia
Môj to bral do vybratia fľaštičky opakovane viac krát. Dáva sa to aj na alergiu. Kľud. Na každom takomto lieku nájdeš hrozivý príbalový leták. Mne je jasné,že to chceš pre dieťa. Ale keď sebe strekneš,tak hádam budeš kludnejsia. Krásne mu to pomohlo. Lekár vie, čo robí.
Syn sa nevedel vyjadriť, predsa len mal cca 3 roky, ale mne sa na počutie zdalo, že ťažko dýcha a dýcha cez pusu. Dávala som mu ho ďalej, podľa rady alergológa, ale bolo to každý deň rovnaké, aj keď rozprával, huhňal a nadychoval sa po každom slove. Mne opuchla sliznica po prvom streku, viackrát som si ho nedala a po tejto skúsenosti už ani synovi. Čítala som naň veľa pozitívnych reakcií, nezavrhla by som ho len preto, že moja skúsenosť je iná. Vyskúšaj. Inak nebudeš vedieť 😉
Na odporúčanie našej pedi by som dala skoro čokoľvek (výnimkou je Trifed, ten už nie, malá bola po ňom ako naspeedovaná). Naša doktorka je veľmi príčetná a veď vie, aký má dcérka vek a váhu (je drobná a ľahučká), tak ak dá liek, ktorý je pre staršie, resp väčšie deti, upraví dávkovanie.
Moja používa od cca 2.5r pravidelne. Bez problémov, astmatička. Nám veľmi pomohol
Dievčatá takže som dala a dobre.Uvidime čo bude v noci keď stretneme.Este otázka stále mu tečú sople je to ok?
Bez problémov.