ahojte mamičky....prosim vas poradte mi uz neviem kudy kam,mam 2 rocnu dcerku a ma strasne mokvavu zapareninu-pluzgieriky az krvave.nemozem sa uz nato pozerat.a strasne ju lutujem.sudocrem nepouzivam uz od mala lebo jej to nepomaha,ani bephanten,ani tie ine masticky pouzivala som iba rybaciu mast ta pomahala perfektne.nedavno bola chora brala antibiotika a potom sa jej to objavilo uz to ma asi cca 3tyzdne a stale ziadna zmena.bola som u lekarky ta mi predpisala imazol ale to jej este zhorsilo mala to az bordove a horuce,ihned som to prestala davat....docitala som sa tu ze sa da kupit pithiol masticka to kedysi davno pouzivali,manzel bol v lekarni ale dali mu namiesto toho gafrovu mast je to nieco podobne ale je to pre deti od 10 rokov,ale pomaha jej to vysusuje to...poradte mi bude nieco malej ked to budem pouzivat???kupem ju aj v harmanceku...ci radsej ist s nou ku koznej lekarke???dakujem vam maminky piiiiste co mam robit dalej....dakujem 🙂
nam bepanthen pomahal. to, co tu vsak opisujes, vyzera omnoho komplikovanejsie a asi si s nou tieto kremiky neporadia. tiez odporucam ist navstivit koznu. hlavne je potrebne dietatko vzdy do sucha do sucha pre prebalovani poutierat...
@tina00 Chod na kozne. Tento stav moze byt sposobeny antibiotikami a sama ho urcite nevyriesis. Cim dlhsie budes otalat, tym vacsiu sancu ma infekcia, ktora by sa tam mohla dostat. Moze to byt tiez prejav ekzemu alebo ineho kozneho problemu (choroby), takze radsej by som volila lekara.
ja by som bola isla na kozne ale moja doktorka vravela ze zatial to mam nechat tak mam pouzit ten imazol a ked sa nezlepsi tak ist na kozne,kozna doktorka mala tyzden volna tak preto som tam nebola,zas niesom drasticka aby som dieta tak dlho tyrala.tak zajtra teda idem ku koznej..dakujem vam pekne za prispevky
Ahoj.Ja by som určite navštívila kožnú. Moja dcéra mala rok dozadu tiež kožné problémy, nejaký ekzém alebo čo.Žiaľ, čakali sme pol roka, až kým som si vyžiadala od doktorky návštevu kožnej lekárky. Dovtedy sa jej rozšíril ekzém na celé telo.Tiež som to riešila len kupovanými masťami (imazol a pod.) a diétami. To bolo pre dcéru dosť tvrdé .Prakticky nemohla nič jesť. Žiadne čokolády, ovocie, džúsy apod. Ďalšieho pol roka trvala liečba.Ale tú nasadila kožná doktorka, urobili jej potrebné odbery. Moja dcéra mala vtedy 6 rokov. Takže nechcem si predstaviť, ako to znáša 2- ročné dieťa. Držím palce. Eva