Ahojte naše 7 týždňové bábätko má vystúpení pupok. Pediatrická povedala že to je pruh. Hľadáme so ženou taký pás čo by na to pomohol je tu niekto kto také niečo má ? Nikde to nevieme zohnať ani online. Vďaka
U takeho maleho babatka sa pupok prelepuje, nepotrebujete nijaky pas. Nech vam to lekarka ukaze, ked to vyhodnodtila ako pruh, plus pozor na správnu manipulaciu s dietatom.
@michal711 my mame 2 taketo deti z 3, stvrte uvidime. Mali sme to "mierne", pri dcerke sme pouzivali tie origo drahe naplaste, teraz pri synovi ze uz to nevyrabaju, tak sme nepouzivali nic. Dcerka ma 7 rokov, ten pupok nie je taky pekny, ale ani hrozny. Boli sme s tym az raz na chirurgii, ze v stave, v akom to ma, netreba robit nic. Dcerku ale bolievalo brusko, mala koliky, trvalo to hadam aj do 1,5 roka. Aj syncek bol kolikovy, ale nie tak hrozne, ten bude mat 2 roky a ked place, zlosti sa, ma ten pupcek vystupeny.
Toto tu zavaznost by mala posudit pediatricka a pripadne Vas poslat na chirurgiu. My sme so syncekom este neboli, neposielala nas, on sa totiz narodil v roku 2020, takze vsade len covid. Mozno uz by sa na to aj pozreli, ale operovat to este v tomto veku tak ci tak nebudu. Lebo to nema az tak hrozne.
Obaliť 2 eurovku do gázy a prilepovať na pupček,krásne sa to upraví.
@michal711 https://detskachirurgia.sk/umbilikalna-hernia-p...
My sme robili podľa tohoto a krasne sa to zatiahlo.. Davali sme menej levkoplastu.
presne ako píše @janinah krásne sa to upraví, rieši sa to až keby náhodou nie