Moja malá papá stále vlasy

divozienka26
1. júl 2015

Baby je to horor moja malá ked nájde vlas, a to ho vyslovene vyhladáva tak ho zdvihne a zje...to je jedno ci sme doma alebo na ulici. Snazím sa mat doma vzdy povysávané ale ono to nejde na 200%.... vzdy sa dáky nájde. Chybaju jej vitamíny? Bojím sa aby si tým dáko neublízila....

cailinevelyn
1. júl 2015

ahoj, zajdite za pediatrom, nech da vysetrit krvny obraz a mineraly - dakedy to vraj byva znak anemie (aj omietky vraj vtedy chutia)...
zjedene vlasy sa mozu v zaludku "zhuzvat" a narobit sarapatu... dokonca aj zauzlenie criev, ileus.

liebling98
1. júl 2015

@divozienka26 presne ako píše @cailinevelyn treba aspoň základné vyšetrenia urobiť. Zjedene vlasy nie sú sranda, ostávajú v tráviacom trakte a vytvárajú niečo podobné ako vo vylevke po umývaní vlasov, keď sa nečistí pravidelne.

divozienka26
autor
1. júl 2015

@cailinevelyn
@liebling98 ok diky skusim zbehnut za doktorkou

sanym
1. júl 2015

@divozienka26 a možno by bolo fajn dať si ako profilovku vlastnú foto, aby si pôsobila dôveryhodne http://spravy.pravda.sk/inzercia/clanok/250951-...

divozienka26
autor
1. júl 2015

@sanym lepsie?

sanym
1. júl 2015

@divozienka26 mne je jedno ako vyzeras, ale ako profilovku mas mat bud vlastnu fotku alebo ziadnu

pink_lady
1. júl 2015

@cailinevelyn no to by tych vlasov musela zjest extra vela...

@divozienka26 pozri si PIKA syndrom, moj maly tiez je vlasy, chlpy, ked bol mladsi ylvyjedal polstrovanie z detskej stolicky, v plienke maval vyslovene guce toho...

divozienka26
autor
29. júl 2015

@pink_lady ja mam skor problem ze v plienocke iba malokedy najdem daky vlasok a co je horsie prestala mi papat, zostala uplne len na mliecku. Boli sme aj u doktorky a tam mi povedali ze to je daka neuroza...a to bolo vsetko :(

ikula2
29. júl 2015

@divozienka26 moja mala ma uz 3 roky a mam potobny problem, neviem ci mate aj cumlik, ale nasa si cumlom chodi kade tade aby sa jej nalepili na cumel... hruza, ked bola mensia tak to bolo horsie, teraz je to uz menej, ale uz som ju pristihla, ze si vlastne vlasy hrabka na hlave a dava do pusy . Tiez som o tom citala robia to deticky ako zlozvyk, ja som malu od zlosti aj vycapala, lebo som bola zufala, tak to na cas prestalo, teraz ideme dat prec cumel tak dufam, ze to uz bude koniec, lebo ju to najviac bavi zmolit v puse s cumlom. Myslim, ze dr. s tym nic neurobi, jedine co musis ty stale davat pozor a nech sa jej do pusy dostane cim menej vlasov, verim ze cim bude starsia a v skolke tak to uplne prestane robit, lebo sa to zlepsilo, zaujali ju ine veci.

ikula2
29. júl 2015

@sanym co ma ten link s poistkami spolocne s tym co sa pyta @divozienka26

sanym
29. júl 2015

@ikula2 už nič, dotyčná mala ako profilovku fotku z toho linku