Ahojte mamičky. Chcem sa obrátiť na vás s takou vecou, že malá mi robí zvláštne trhave pohyby keď leží. Začalo sa jej to keď mala asi pred troma týždňami 3 daňové horúčky. Teraz má chúďa moje Covid, momentálne však horúčku nemá ale aj tak sa zvláštne myká. Máte s tým niektorá skúsenosti? Ďakujem
@slavka95 Ahoj, moze to byt vselico, aj nemusi nic.. Urcite by som to spomenula pediatricke, popripade natocila video a ukazala jej a asi by som sa pytala na neurologiu. Radsej vylucit nieco zavaznejsia ako nieco zanedbat..Podla popisu by to mohla napriklad byt nejaka forma epilepsie…Drzim palce.
@slavka95 Urcite natoc na video a ukas lekarke. O Covide sa toho vie len velmi malo. Radsej by som bola opatrna.
@alena76 už som to nahrala a budúci týždeň to ukážem v poradni. Ale niektorí známi mi vraveli, že je to normálne. Keďže to predtým nerobila a začala až keď mala tri dni horúčky,tak som sa zľakla. Teraz chúďa Covid, sledujem ju, horúčky nemá a napriek tomu sem tam vidím, že to robí. Takže to budem riešiť.
@slavka95 ahoj, ja som pred Vianocami u maleho riesila taketo zvlastnosti a az tak, ze som s nim sla na Kramare, kedze u nas nebola ziadna ochotna neurologicka. Ked chces, posli video do spravy, mozem pozriet, ci to nebolo cosi podobne. Inac u nas to bolo v pohode, spravili eeg a vysetrila ho aj doktorka a uzavreli to ako shuddering attacks alebo skryty reflux....ani jedno sa nepotvrdilo a maly bol len nervak 😁
podrazdena nervova sustava? neviem nevidim to