Ahojte prosím vás poraďte mi som už z toho zúfalá. Ide o to ze moja 7 mesacna dcérka skuli očkom a odborná lekárka mi povedala že na očné nás pošle až keď bude staršia ale ze teráz sa to až tak nerieši. 😏 Prosím vás má s tým už niekto skúsenosť prešlo to samo alebo ste s tým museli niečo robiť? Ďakujem vopred za odpovede.
Dcéra nosí od 8.mes okuliare,uteká jej očko a vidí zle na blízko, zistili jej to v cca 7 m. Asi veľmi nepomôžem,vyšetrenia robili v Prahe, chcem tým len napísať, že sa to dá riešiť no musí byť ochota zo strany dr alebo si skus zavolať na očné čo poradia (kľudne aj na viac amb)
@slavkasarkanova ja som zasa počula, že ak malé bábätko skuli, tak sa posiela na očné a jedno ocko prelepuju. Zavolaj do očnej ambulancie a opýtaj sa, čo na to vravia oni, či to treba riešiť. Ak povedia, že treba , išla by som k obvodnej a trvala na výmennom lístku alebo vzala od nej rovno kartu a prestupila inde
Môj malý skulil ma 3,5 roka nosí okuliare.
@slavkasarkanova škúli od narodenia,alebo začala teraz? Ak je to nové, škúli na jedno oko a vidíš že sa skulenie zhoršuje určite trvaj na vyšetrení na očnom.
Náš tiež skulil, keď mal rok boli sme na očnom a nosí okuliare.
@mousegirl asi tak od 3 mesiacov začala na jednom oku lekárka len povedala až keď bude staršia nás pošle na očné
V tomto veku môže prechodne škúliť, nič sa nedeje.