Moja 7-mesačná dcérka škúli

slavkasarkanova
27. okt 2022

Ahojte prosím vás poraďte mi som už z toho zúfalá. Ide o to ze moja 7 mesacna dcérka skuli očkom a odborná lekárka mi povedala že na očné nás pošle až keď bude staršia ale ze teráz sa to až tak nerieši. 😏 Prosím vás má s tým už niekto skúsenosť prešlo to samo alebo ste s tým museli niečo robiť? Ďakujem vopred za odpovede.

drake122
27. okt 2022

V tomto veku môže prechodne škúliť, nič sa nedeje.

martinals
27. okt 2022

Dcéra nosí od 8.mes okuliare,uteká jej očko a vidí zle na blízko, zistili jej to v cca 7 m. Asi veľmi nepomôžem,vyšetrenia robili v Prahe, chcem tým len napísať, že sa to dá riešiť no musí byť ochota zo strany dr alebo si skus zavolať na očné čo poradia (kľudne aj na viac amb)

lenuska9999
27. okt 2022

@slavkasarkanova ja som zasa počula, že ak malé bábätko skuli, tak sa posiela na očné a jedno ocko prelepuju. Zavolaj do očnej ambulancie a opýtaj sa, čo na to vravia oni, či to treba riešiť. Ak povedia, že treba , išla by som k obvodnej a trvala na výmennom lístku alebo vzala od nej rovno kartu a prestupila inde

ariannazara
28. okt 2022

Môj malý skulil ma 3,5 roka nosí okuliare.

mousegirl
28. okt 2022

@slavkasarkanova škúli od narodenia,alebo začala teraz? Ak je to nové, škúli na jedno oko a vidíš že sa skulenie zhoršuje určite trvaj na vyšetrení na očnom.

hygienka
28. okt 2022

Náš tiež skulil, keď mal rok boli sme na očnom a nosí okuliare.

slavkasarkanova
autor
29. okt 2022

@mousegirl asi tak od 3 mesiacov začala na jednom oku lekárka len povedala až keď bude staršia nás pošle na očné