Moja 21-mesačná dcérka má vyrážky na genitáliach

liamake
25. apr 2023

Ahojte, dcerka ma 21mes a uz dlhsiu dobu ma vyrazky na genitaliach take male cervene. Lekar nam predpisal krem locoid lipocream, po 1-2 dnoch kremovania zmiznu ale stale sa nam vratia. Momentalne sa jej robia uz aj okolo konecnika ktore su male cervene a biele akoby v nich bol hnis. Uz neviem co mam robit, doktor nas odbije s kremom ktory nam sice pomoze ale stale sa to vrati. Nema niekto skusenost?

anavixy
25. apr 2023

Nosi este plienky?

liamake
autor
25. apr 2023

@anavixy ano, pouzivali sme od zaciatku pampers premium, neskor sme skusili z dm a cca od vtedy su take problemy, vyskusali sme aj tesco plienky, a znovu sa vratili k pampers premium. Utierky tak isto od narodenia pampers sensitiv, parfemovane vobec

tatinka
25. apr 2023

@liamake ahoj,ked ju utries vlhcenou utierkou,skus ju este utriet aj bud papierovou,nesuchat len jemne prilozit alebo bavlnenou plienkou tiez len prilozit, ...ak sa ti da,skus ju nechavat aj bez plienky,nech sa jej vsetko vetra na vzduchu ...samozrejme tak,aby jej nebola zimka...ked sa otepli,skus odplienkovat,to by mozno pomohlo...drzim prsty nech je mala cim skor fit🌷

taktotedanie
26. apr 2023

Takze vlhcene utierky mate snad najhorsie co mozu byt, okamzite ich vyhodte do kosa alebo s nimi mozte utierat doma prach z polic
Kupte Perlan,namacat do vody a utierat len a len s tym, hned ako si vsimnete, ze ma ocikanu plienku vymenit, ak sa pokaka okamzite vycistit
Plienky uz nemente alebo zvolte hypoalergenne, susice drahe ale dobre, kupite v dm