Mate niekto postihnutw dieta? Moj ma 3 tyzdne ma zle vysledky genetiky a teda hrozi postihnutie. Ako sa stym zmierit? Ake je take dieta?
ver tomu že to pravda nebude a užívaj si materstvo....načo sa už teraz budeš zožierať čo možno ani pravda nebude...
@masarycka a aka vada vam vysla? Lebo genetika sa nerobi pre nic za nic. Mali ste zle odbery z paticky alebo ste testovali nejaku konkretnu chorobu. Ak je to odber z paticky, je to screening., takze to nemusi nic znamenat. Ale ak vam.skumali priamo gen na nejaku urcitu chorobu a vyslo to pozitivne, je len mala sanca, ze by sa mylili. Ake he take dieta? To presne zalezi od ochorenia. Niektore ma len nejake mensie obmedzenia, niektore ma postih vacsi. Tazko ti odpovedat, ked nemame ziadne informacie. Ako mamu ta caka tazke obdobie, ale to babatko je tvoje a tazko povedat ci a kedy sa s ochorenim zmieris, ale lubit ho budes a budes sa zan bit ako levica. A to je to hlavne
A co vam povedali, aku chorobu ide mozu sa mylit a tvoje zlaticko bude ok mojmu synovi tiez vraveli ze nebude chodit a zebude mat velky postih a on sice ma postihnutu pravu stranu tela, ale zvladol normalnu skolu, strednu chodi normalne a ako je teraz za mesiac sa z neho stane inzinier a dalsi syn sa zranil padol mi z vysky 15 metrov a chalan zije a neuveris normalne chodi funguje je samostatny netreba zufat a treba verit ze vsetko dopadne ok
V poslednej dobe sa akosi rozmohlo, že mamičkám doktori trepú už pri odberoch, že hrozí postihnutie a ten a ten syndróm a žijú v strachu, že čo bábätku bude. Neboj, vykašli sa teraz na lekárov, užívaj si spokojne drobca a sami uvidíte. Vôbec na to nemysli.
@masarycka trebalo by napísať presnejšie, takto ti nikto neporadí. Čo vám zle vyšlo/syndróm/ochorenie.......možno budem vedieť (dr)
@pseudomonas87 konkretne ma abnormalitu na cheomoze sest. Lavy chromozom horna cast. Pricinu este nezistili, my mame s muzom vsetko ok. Ma mensiu hlavu ako by mal mat. O 3 cm. Za 3 tyzdne mu narastla len o pol cm. Mozog v poriadku, primerany, ale zistila sa deformita celovej kosti. Mam sa ale pripravit aj na to, ze bude postihnuta kvoli genetike a teda odlisnemu chromozomu
@deti95060810 🙈🙈🙈🙈🙈🙈
@masarycka hmm, No budete určite musieť počkať na detailné genetické vyšetrenie, čo som zbežne pozrela na šiestom chromozóme sedia určite faktory dôležité pre metabolizmus, či zrážanie krvi, konkrétne Fibrin, atď, to určite vám povedia na genetike detailne, čo bude asi ovplyvnené a je aj možné , že to bude len čiastočne , a iné chromozómy ,to potiahnu...Každopádne ti teraz žiadny stres nepomôže, nádych,výdych, nič sa neje také horúce ako sa uvarí.ja viem že sa to blbo hovorí,ale možno to nebude také zle. Ono stále môže byť, že len bude určita mala odchýlka, proporčne, vzrastovo, alebo že bude mať aktivitu určitého enzýmu/faktoru na 50 percent alebo koľko a v reálnom živote ho to ani neovplyvní. Hlavu hore, ver a dufaj.drzim veľmi palce .
ja mam 2 "ine" deti a zaciatky boli tazke ale uvedomila som si ze si nemam vsimat to co si mysli ludia okolo mna ale to ze som tu pre dieta nech je ake chce a sprava sa ci vyzera inak ako je bezne - mne pomohlo rozpravat otvorene o chorobe ked sa ludia pytali, ochoriet dieta moze aj v priebehu zivota nemusi to byt len geneticka chyba a tiez sa k tomu staviame "normalne" proste ma diagnozu a hotovko zijeme svoj zivot naplno drzim palceky nech ste s tym zmiereny co najlepsie
este ma napadlo, stale si hovorím, ze su na tom deti aj horsie ako moje - nechodiace, nerozpravajuce, sondovane..... som rada ze mam deti take ake mam
@masarycka Ahoj..mame syna Mateja..ma 12 rokov..ked mal asi 8 mesiacov povedala nam neurolgic. Ze nebude nikdy ani chodit..keby si ho videla ako beha...je ale mentalne na tom asi ako 2 rocne dieta..ale vsetci nechapu co.dokaze na tablete..bolo tazke to prijat..ja som sa velmi snazila.. cvicila..ale nepomahalo to velmi..az ked sme sa obratili na Pana Boha tak sa zacalo diat zazraky..zo dna na den zacal chodit ked mal 4...mame dalsie 4 zdrave deti..tie mu vymodlili aby nenosil plienky..takisto jedneho dna odhodil plienku a bolo..
Este dodam ze .sa.narodil zdravy..po prvom.ockovani dietatko doslavo zvedlo a.ostalo.poskodene..Preto aj tebe chcem aj vsetkym doporucit...nezufaj...zloz vsetku svoju starost na Pana a On sa o vsetko postara..
Pretoze Bohu nie je nic nemozne...