Môj trojročný syn má urologické problémy

katkka08
29. mar 2017

Môj 3 ročný syn sa my vždy sťažuje, že ho bolí pipko bola som už aj pri urológoch aj neurologické A že všetko V poriadku A on sa my vždy na to sťažuje od malinka my zle spinka neviem čo mám robiť kde na koho sa obrátiť posledny urológ mu nasilu sťahoval predkozku čo som sa čudovala prečo to robí keď sa mu sama pomaličky oddelovala myslela som si V tej chvíli že mu vynadam

missguerlain
29. mar 2017

@katkka08 A aka je otazka?🙄

eliska13
29. mar 2017

@katkka08 pises ako hotentot🙂
kedy sa stazuje pri cikani ci bezne pocas dna?nenosi tesne slipy?

portret7
29. mar 2017

@missguerlain : čo má robiť, kde a na koho sa má obrátiť?

janinah
29. mar 2017

aj moč vyšetrovali? aj na K+C do sterilnej skúmavky?ster z pipíka brali?

katkka08
autor
29. mar 2017

Moč mal vždy v poriadku a ster z pipka mu nikto nerobil.

katkka08
autor
29. mar 2017

@eliska13 cez deň keď hocikedy A v noci spí strašne nespokojné slipky má akurát

katkka08
autor
29. mar 2017

@janinah ktorý Dr by to mal urobiť

svettii
30. mar 2017

Tak skús zmeniť doktora. Ak si myslíš, že má stále problémy tak by som sa nenechala odbiť a išla by som za tým. Ako po pravde ma to čo opisuješ s tým doktorom v celku zarazilo, že mal voči malému dieťaťu taký prístup. To by nemali tak nasilu...

katkka08
autor
30. mar 2017

@svettii vďaka za radu len ja už neviem,ktorý by my vedel pomôcť.Kde je nejaký odborník ktorý je fakt dobrý vieš on sa my narodil z pupocnym prúdom ja si vždy myslím že či to nemá aj S tým niečo spoločné,ale doktory my tvrdia že nie,tak ja už neviem

lorela
31. mar 2017

@katkka08 Vaša pediatrička predsa nech vás pošle k odborníkovi - výmenný lístok potrebuješ. K nefrológovi.
Pije dostatok tekutín?

katkka08
autor
31. mar 2017

@lorela dosť pije niekedy si myslím že až veľa, pri neurologické som bola všetko Z jej strany Je OK a tak som bola pri dvoch urológoch A že tiež všetko OK A malý sa my naďalej sťažuje že ho bolí pipko tak ja už neviem