Ženy môj syn ma ťažkú stolicu poslednú dobu s už nekakal piaty deň . Snažila som sa mu pomôcť rektálnou rúrkou ale jemu troska isla krv a potom vykakal nieco co sa nepodobá na stolicu . Mám to odfotené a rada by som chcela vašu radu kto ma z niečím podobným skúsenosti
A nemohol niečo zjesť nejakú hračku
A na čo sa to teda podobá?
Posli
@loliki si matka ? Spravas sa ako keby si nebola! Každá matka sa boji o svoje dieťa a ma strach buď čo vykaká alebo čo zje alebo čo momentálne robí ak si matka tak potom sú asi pre teba takéto veci úplne v pohode ale pre mňa nie milujem svoje dieťa a bojím sa oň
@lenqua_12325 ma 3 roky zavolám zajtra
@andrejka1974 nie hračku nie vždy sa snim hrám a malé hračky doma nemám aby sa nezadusil
Skús to očuchať, či to náhodou nebude hovno🤷♂️
Preco 3 r davas rektalnu rurku?daj mu polku glycerinoveho cipku a probiotika
Tu rurku treba potriet troskou kokosoveho oleja, my sme pouzivali frida baby,
5 dni bez kakania je dost, urcite by som byt tebou volala pediatricke uz po druhom - tretom dni
@drake122 cuchala som neni to stolica
@luccija dala som ráno detskú cipku glycerinovu a vôbec sa nevykakal
A aku to ma teda farbu alebo co by to mohlo byt ked to dokonca ani nesmrdi ako stolica?? Neviem si predstavit 🙊 jeidne teda nejaka patologicka stolica, ale u 3r dietata 🤔
Daj fotku,nech podumame. Viac hlav,viac rozumu.
Daj fotku. Tu sú expertky na všetko.
@loliki mne dr vzdy vravi,ze ak sa mi nieco nezda v stolici mam odfotit a bud jej poslat,alebo ukazat. Nic divne
Normálne pridaj fotku. Veľa žien tu ma si myslim skúsenosti s hocičím, možno poradia 😉 aj ja by som ak by som vedela
Parazity? ...
@loliki keď dieťa vykaká metrovú pásomnicu tak spláchnem a nebudem sa pozastavovať keď je to už vykakané a nie je to zlaté vajce? To, že môže mať parazitov viac tiež nebudeme riešiť však je to už v záchode..
@simona139469 dobre tak pridám fotku ale ženy ktoré nemáte na to žalúdky prosím vás nekukajte to a hlavne ktoré mi budete nadavat že to tu dávam … (na fotke to príde že je to veľké ale nieje )
Tak akože s týmto by som išla na pohotovosť a nepýtala sa na koníku.
Z tej fotky to veru nejde veľmi identifikovať.
@liloastitch vieš si predstaviť, ako kaká metrovú pásomnicu ?
Ženy prosím vás poraďte mi čo je to prosím vás
To by podla mna mohli byt parazity. Na pohotovost nie, ak momentalne nema bolesti, krvacanie, ale zajtra k pediatrovi urcite.
@loliki ty si robíš srandu, si si istá, že si to presne ty, ta ktorá obhajuje úbohé deti, neschopné si zapísať úlohu, tak pardon, nemám slov, stolica ako taká je dôležitá, aj pri dospelých, ale tebe asi zbytočné vysvetľovať. Volať doktora, rozhodne zajtra ist aj s týmto. Ak to nie je vtip... Tak reálne ráno rovno k pediatrovi.
Nemoze to byt ziadne jedlo? Alebo obal od jedla?
@lindusss2016 nie nieje to žiadne jedlo môj syn ma diétu teraz už tretí deň lebo zvracia a je chorý takže je na suchom
@maciatkolulu pôjdem zajtra ráno len mám strach strašne sa bojím nikdy som nič také nevidela a najhoršie na tom je že som mu dala glycerinove čipky ráno a pred dvoma hodinami a vôbec sa nevykakal môže to byt z toho že je chorý a je na diéte a skoro nič neje lebo zvracia ?
@lindusss2016 tiež mi ako prvá vec napadla obal z niečoho. Len na fotke to vyzerá dosť veľké.
Alebo niečo z bruška čo malo zostať dnu 🤔.
... hlavne tu nedávaj fotku 😨 ...nech viac pije, hýbe sa a skús slivkový kompót alebo detskú výživu. Asi má zápchu. Aké je to veľké dieťa ? Zavolaj pediatričke.