Môj syn vykakal niečo, čo neviem čo je

26. sep 2022

Ženy môj syn ma ťažkú stolicu poslednú dobu s už nekakal piaty deň . Snažila som sa mu pomôcť rektálnou rúrkou ale jemu troska isla krv a potom vykakal nieco co sa nepodobá na stolicu . Mám to odfotené a rada by som chcela vašu radu kto ma z niečím podobným skúsenosti

lenqua_12325
26. sep 2022

... hlavne tu nedávaj fotku 😨 ...nech viac pije, hýbe sa a skús slivkový kompót alebo detskú výživu. Asi má zápchu. Aké je to veľké dieťa ? Zavolaj pediatričke.

andrejka1974
26. sep 2022

A nemohol niečo zjesť nejakú hračku

anavixy
26. sep 2022

A na čo sa to teda podobá?

derdia
26. sep 2022

Posli

loliki
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
26. sep 2022

@loliki si matka ? Spravas sa ako keby si nebola! Každá matka sa boji o svoje dieťa a ma strach buď čo vykaká alebo čo zje alebo čo momentálne robí ak si matka tak potom sú asi pre teba takéto veci úplne v pohode ale pre mňa nie milujem svoje dieťa a bojím sa oň

autor
26. sep 2022

@lenqua_12325 ma 3 roky zavolám zajtra

autor
26. sep 2022

@andrejka1974 nie hračku nie vždy sa snim hrám a malé hračky doma nemám aby sa nezadusil

drake122
26. sep 2022

Skús to očuchať, či to náhodou nebude hovno🤷‍♂️

luccija
26. sep 2022

Preco 3 r davas rektalnu rurku?daj mu polku glycerinoveho cipku a probiotika

elbartoslava
26. sep 2022

Tu rurku treba potriet troskou kokosoveho oleja, my sme pouzivali frida baby,
5 dni bez kakania je dost, urcite by som byt tebou volala pediatricke uz po druhom - tretom dni

autor
26. sep 2022

@drake122 cuchala som neni to stolica

autor
26. sep 2022

@luccija dala som ráno detskú cipku glycerinovu a vôbec sa nevykakal

anavixy
26. sep 2022

A aku to ma teda farbu alebo co by to mohlo byt ked to dokonca ani nesmrdi ako stolica?? Neviem si predstavit 🙊 jeidne teda nejaka patologicka stolica, ale u 3r dietata 🤔

ankare
26. sep 2022

Daj fotku,nech podumame. Viac hlav,viac rozumu.

esterkazasterka
26. sep 2022

Daj fotku. Tu sú expertky na všetko.

petulda333
26. sep 2022

@loliki mne dr vzdy vravi,ze ak sa mi nieco nezda v stolici mam odfotit a bud jej poslat,alebo ukazat. Nic divne

simona139469
26. sep 2022

Normálne pridaj fotku. Veľa žien tu ma si myslim skúsenosti s hocičím, možno poradia 😉 aj ja by som ak by som vedela

liloastitch
26. sep 2022

Parazity? ...
@loliki keď dieťa vykaká metrovú pásomnicu tak spláchnem a nebudem sa pozastavovať keď je to už vykakané a nie je to zlaté vajce? To, že môže mať parazitov viac tiež nebudeme riešiť však je to už v záchode..

autor
26. sep 2022

@simona139469 dobre tak pridám fotku ale ženy ktoré nemáte na to žalúdky prosím vás nekukajte to a hlavne ktoré mi budete nadavat že to tu dávam … (na fotke to príde že je to veľké ale nieje )

lenqua_12325
26. sep 2022

Tak akože s týmto by som išla na pohotovosť a nepýtala sa na koníku.

lenqua_12325
26. sep 2022

Z tej fotky to veru nejde veľmi identifikovať.

lenqua_12325
26. sep 2022

@liloastitch vieš si predstaviť, ako kaká metrovú pásomnicu ?

autor
26. sep 2022

Ženy prosím vás poraďte mi čo je to prosím vás

anavixy
26. sep 2022

To by podla mna mohli byt parazity. Na pohotovost nie, ak momentalne nema bolesti, krvacanie, ale zajtra k pediatrovi urcite.

maciatkolulu
26. sep 2022

@loliki ty si robíš srandu, si si istá, že si to presne ty, ta ktorá obhajuje úbohé deti, neschopné si zapísať úlohu, tak pardon, nemám slov, stolica ako taká je dôležitá, aj pri dospelých, ale tebe asi zbytočné vysvetľovať. Volať doktora, rozhodne zajtra ist aj s týmto. Ak to nie je vtip... Tak reálne ráno rovno k pediatrovi.

lindusss2016
26. sep 2022

Nemoze to byt ziadne jedlo? Alebo obal od jedla?

autor
26. sep 2022

@lindusss2016 nie nieje to žiadne jedlo môj syn ma diétu teraz už tretí deň lebo zvracia a je chorý takže je na suchom

autor
26. sep 2022

@maciatkolulu pôjdem zajtra ráno len mám strach strašne sa bojím nikdy som nič také nevidela a najhoršie na tom je že som mu dala glycerinove čipky ráno a pred dvoma hodinami a vôbec sa nevykakal môže to byt z toho že je chorý a je na diéte a skoro nič neje lebo zvracia ?

lenqua_12325
26. sep 2022

@lindusss2016 tiež mi ako prvá vec napadla obal z niečoho. Len na fotke to vyzerá dosť veľké.

Alebo niečo z bruška čo malo zostať dnu 🤔.