Môj 2,5 ročný syn má problém so stolicou. Čo pomôže?

helkal
4. jan 2011

Môže mi niekto poradiť. Môj synček má 2,5 roka a má problémy so stolicou. Niekedy aj dva tri dni, nejde na stolicu a keď to už príde, je neskutočný problém, plač kým sa vykáka.

aja77
4. jan 2011

skus mu davat probiotika nam to pomohlo, drzim palce

jarra
4. jan 2011

aj my sme mali takýto problém asi rok, nič nepomáhalo ani probiotiká ani otruby, ktoré som malej pridávala do stravy - no proste nič a to sme skúšali asi všetko. Pomohol nám až sirup duphalac, dala nám ho detská gastroenterologička a všetko sa dalo postupne do poriadku. Teraz už malá chodí pravidelne, niekedy aj viac krát za deň. Ale niekto mi hovoril, že ten sirup ti môže dať aj pediater, tak sa ho skús popýtať 🙂 Držím palce

akika722
4. jan 2011

aj my to mavame,ale dôvod je určite ten že mojho syna ťažko niekto donuti piť ☹ ma odpor k vode,šťavičkam,čajikom,dokonca ani džusiky nechce...ked je najhoršie pomože glizerinovy čipok/polka/nič mu nepomaha ine ☹

kaja73
4. jan 2011

Nam pomohla bio gaya v kombinacii s rakytnikovym olejom 100 percentnym nalačno-1 čaj.lyžička.odvtedy kaka pravidelne 1-2 krat za den a to mal zacpu od 2m do cca 8m.Ten rakytnik je aj super na imunitu , je plny 3 omega mastnych kyselin a vitaminov.

ivett1
4. jan 2011

skus probiotika...nam zabrali aj dve- tri lyzicky jogurtu hneď ráno...alebo zbehni za lekárom, urcite vam nieco poradi-predpise 😉...a drzim palce

mia_m
4. jan 2011

aj my mame tento problem uz polroka, citala som, ze to moze trvat aj rok, chodime na gastro, berieme duphalac, ale moc nepomaha, dala nam aj glycerinove cipky, tie zaberaju, ale kazdy den kakat s cipkom nic moc, kupila som floravit a celkom sa to zlepsilo, ale este stale nie je ok, ale uz neplace, idealne by bolo, keby si mu vecer namocila 4 slivky do 1,5 dcl vody a rano to nalacno vypil, mne bohuzial nic slivkove nevypije ani nezje
ale mnohym ten duphalac pomohol, predpise aj pediater a nie je navykovy, moze sa aj dlhodobo uzivat

cicimotinka
4. jan 2011

my máme duphalac, predpísala nám ho detská doktorka, nedávam mu ho každý deň..len keď treba, tak na noc 5ml do mliečka...upraví sa mu to aj na niekoľko dní... 😀

metlonka
4. jan 2011

nam vacsinou vzdy zaberie slivkova stava od Hipp, a ked ani to nie...tak tiez som uz zoparkrat dala Duphalac...ten zabral vzdy 😉

burina111
4. jan 2011

ahoj, ja synovi vždy pri takom probléme navarím asi 2dcl vody, 5 ks sušených sliviek a pol ČL cukru..poriadne to rozvarím, potom rozmixujem ponorným mixérom, prepasírujem cez sitko a vypije to....recept zaručený, nie je nič lepšie a je to prírodné