Sme mlada rodinka a nastahovali sme sa do nasho vysnivaneho domceka. Nemame ho este hotovy a pomaly dorabame. V sucasnosti ho zateplujeme sklenou vatou a s tym suvisi aj nasa otazka. S mojou 10 mesacnou dcerkou som sa asi 10 minut " motala" po dvore, kde moj muz pracoval so spominanou vatou. Az potom mi doslo, ze som raz citala, ze pri manipulacii s nou mozu do ovzdusia unikat vlakna, ktore sa mozu dostat do pluc. Myslite, ze sa jej mohlo nieco stat??? ☹
Nemyslím, že sa niečo mohlo stať. Neboj. 😉
Urcite nie....inak ako deti ked stavali na sidlisku cinziaky sme sa s tym hravali :D
ak nemá dýchacie problémy ,nemáš sa čoho báť,ale aj muž nech sa chráni,či pokožku a na ústa rúšku...
Nie inak by sa nadýchal aj tvoj manžel 🙂 mi sme tiež na chalupe zatepllovali malovali a kade čo a nič sa nestalo a malý bol omnoho menši 🙂
Ahoj neboj sa ... ak to nemala v rukách a nebola v tesnej blízkosti nič sa nestane. Myslím že by hned začala kašlat keby niečo.. my sami ešte robíme na domčeku i s touto vatou a všetko je ok...určite vaše prvé dietatko i ja strašne stresujem a mám starost zo všetkým. Nechcem urazit. Je pravda že radšej starost ako ignorácia 🙂)