V piatok som synovi začala dávať Sinupret, lebo mal nádchu. Cez víkend mal trošku vlhký kašeľ, ale včera poobede a večer mal zase taký dráždivý kašeľ. Nemôže tento kašeľ vyvolať užívanie Sinupretu, tým že uvoľňuje hlieny a tieto hlieny potom dráždia. Cez noc mal dýchanie čisté, nepočula som ani žiadne hlieny. Ráno som mu už radšej Sinupret nedala.
ano moze nazad na calciovy sirup
ja som tiež dávala sinupret a malý začal strašne kašľať, tak som mu nasadila stoptusin a po 3 dnoch bol ok 😉
Dcéra raz dostala Trifed a šla sa udrhnúť k smrti. Naštvala som sa a nasadila som jej stoptusin. Keby som nepočula, tak neuverím. Do 24 hodín sme mali kľud. Odvtedy naň nedám dopustiť. Je na vlhký a aj suchý dráždivý kašeľ.
Trifed ex - ten sa dava na suchy kasel, a ten druhy trifed ked je kasel uz pekne vyzrety....
Mamicky - suchy kasel ditustat, vlhy vyzrety - mucosolvan....Ale v prvom rade nedavajte solmucol a sinupret trifed klasicky....a co ja viem....pokial kasel nie je vyzrety, potom sa idu deti zabit od kasla. Pripadne k ditustatu aj ditihiaden - pokial je to az take..hlavne nanoc...Ja to takto robim od jednej lekarky - a je to ok....
Sinupret rozpusta a uvolnuje hlieny a teda moze mat z neho kasel, ked sa mu uvolnia....treba ich poriadne vykaslat a bude to ok 😉