Mohol Sinupret vyvolať dráždivý kašeľ?

iveta7677
24. okt 2013

V piatok som synovi začala dávať Sinupret, lebo mal nádchu. Cez víkend mal trošku vlhký kašeľ, ale včera poobede a večer mal zase taký dráždivý kašeľ. Nemôže tento kašeľ vyvolať užívanie Sinupretu, tým že uvoľňuje hlieny a tieto hlieny potom dráždia. Cez noc mal dýchanie čisté, nepočula som ani žiadne hlieny. Ráno som mu už radšej Sinupret nedala.

katren
24. okt 2013

Sinupret rozpusta a uvolnuje hlieny a teda moze mat z neho kasel, ked sa mu uvolnia....treba ich poriadne vykaslat a bude to ok 😉

b1105
24. okt 2013

ano moze nazad na calciovy sirup

zuzub
24. okt 2013

ja som tiež dávala sinupret a malý začal strašne kašľať, tak som mu nasadila stoptusin a po 3 dnoch bol ok 😉

cerez
24. okt 2013

Dcéra raz dostala Trifed a šla sa udrhnúť k smrti. Naštvala som sa a nasadila som jej stoptusin. Keby som nepočula, tak neuverím. Do 24 hodín sme mali kľud. Odvtedy naň nedám dopustiť. Je na vlhký a aj suchý dráždivý kašeľ.

jespera
24. okt 2013

Trifed ex - ten sa dava na suchy kasel, a ten druhy trifed ked je kasel uz pekne vyzrety....
Mamicky - suchy kasel ditustat, vlhy vyzrety - mucosolvan....Ale v prvom rade nedavajte solmucol a sinupret trifed klasicky....a co ja viem....pokial kasel nie je vyzrety, potom sa idu deti zabit od kasla. Pripadne k ditustatu aj ditihiaden - pokial je to az take..hlavne nanoc...Ja to takto robim od jednej lekarky - a je to ok....