Kočky,je možné,že by drobcovi ožltli zúbky z ATB???Mal krásne biele zúbky,každý večer čistíme a asi pred dvoma týždňami bral ATB a strašne mu ožltli zúbky...Pije iba vodičku,čajíky nechce,tak naozaj neviem... ☹
my sme mali zuby vzdy az hnede. je to alergicka reakcia. neboj, casom to zmizne pri cisteni
aj mojmu dvojrocnemu drobcovi po ATB sa urobil taky hnedy povlak na hornych rezakoch a tiez z vnutornej strany... sli sme k jeho zubarovi a on mu to vycistil takou gumickou a nejakou specialnou pastou... za 5 minut bol povlak prec a maly drzal otvorenu pusinku bez placu... dokonca sa mu to celkom pacilo 😀
Toto zvyknú robiť najmä tetracyklínové ATB. Ja by som tento typ ATB nikdy dieťaťu nedala. Nielen kvôli zubom, celkovo je to pekné svinstvo.
No hej zvyknú to robiť najviac tetracyklinové ATB.Počas celého života dosť som ich pojedla aj ja,môžem potvrdiť to zafarbenie.Je to svinstvo ako každý liek,ja nemôžem povedať,že si to nikdy nedám,lebo istý čas mi nedávaju penicilinové,vraj som mala už od nich vyrážky,od tých druhých nie.
@agjg skus mu z nich nechtom zoskrabat - moze to byt iba povlak...Mojej dcere som to tiez zbadala prakticky z jedneho tyzdna na druhy, tiez po ATB a nastastie to bol iba povlak..kupila som jej detsku "elektricku" kefku na baterky a s tym, kedze sa hlavica kruti a ju to bavi si nechala krasne zubky ocistit..