Mohli nevybrať celú mandlu?

janhe
7. nov 2019

Baby, dcera bola na odstranenie nosnej mandle pod celkovou narkozou v BA. Je mozne ze pri zakroku pod celkovou anestezou jej aj tak nevybrali celu mandlu?
Pretoze uz to ma zahojene nejaky cas a stale ma upchatu jednu a tu istu nosnu dierku.
Keby to bolo na striedacku ale furt len tu jednu

roomaa
7. nov 2019

@janhe nosné mandľa si myslím, že nemôže spôsobovať upchatý nos, choďte k lekárovi nech sa na ňu pozrú možno je fakt len upchatá prínosová dutina

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
cajchana
7. nov 2019

@janhe ja si myslim, ze nie, zajdi s nou k lekarovi nech sa pozrie, ale mozno ma len upchaty nos, mne sa stava tiez ze sa mi zapcha len jedna dierka
@stvura ked to poriadne urobia tak nedorastaju

kika831
7. nov 2019

@janhe pokial jej ju vyberali v narkoze, tak je vonku urcite cela a odobranim mandle tymto sposobom uz ani nedorastie. A boli ste uz na kontrole co sa robi po odobrati? Bo nam bolo povedane ze este mozu byt taketo problemy az do uplneho zhojenia.

asia83
7. nov 2019

@stvura Iba na súkromnej klinike vo Zvolene odstraňujú mandlu tak, že už nedorastie. Majú na to špeciálne prístroje. Tuším laserom to robia. Dcéra bola teraz v septembri. Nič lepšie sme nemohli urobiť, ako jej to dať vybrať. Zatiaľ zlepšenie o 100 percent. Zaklopem.

janhe
autor
7. nov 2019

@kika831 ahoj ano boli, vraj to uz ma zahojene bolo to minuly tyzden(ta kontrola)

@asia83 Nemohla jej este dorast ked sme boli pred 3ma tyzdnami 😊 skor to sa bojim ci ju celu vybrali

asia83
7. nov 2019

@janhe Ja som nenapísala, že jej už dorástla. No určite dorastie, ak ste neboli na spomínanej súkromnej klinike vo Zvolene. Určite ju vybrali celú. Doktori to robia ako na páse, vedia čo robia. Treba im veriť.

juliette173
7. nov 2019

Syn bol teraz na vybrati nosnej mandle v BB a dr. hovoril, ze mu uz istotne nemoze dorast. Uz to proste robia inak ako dakedy, kedy sa to nerobilo pod narkozou a "vyskrabalo sa" iba co doktor dociahol bez toho, aby to priamo videl. Ci to robia takto ponovom vsade, to neviem, ale istotne by som to riesila, v co je vlasne problem. Nech mu mrknu do nosteka, co mu zavadzia. Drzim palec ☺️