Modrý jazyk u ročného dieťaťa

muriel21
8. máj 2016

Dobry den mamicky neviete mi poradit moj rocny syn ma posledne 2 dni modry jazyk nie vela ale trosku a neviem z coho by to mohlo byt alebo co to znamena..nemate niektora s tym skusenosti?co sa tyka dakych sladkosti ci niecoho v modrej farbe urcite nic nepapal len pre info 🙂 dakujem pekne

laura0107
8. máj 2016

Sadni do auta alebo daj malého do kočíka,je pekne a chod ho ukázať na detskú pohotovosť..ked niesi z mesta tak si nájdi na nete tel.číslo na pohotovostná zavolaj si tam.toto nieje sranda.

laura0107
8. máj 2016

@muriel21 ak teda fakt nemá nejaku hracku alebo niečo čo pozuzlalo

muriel21
autor
8. máj 2016

@laura0107 ahoj teraz som uz pozerala a uz mu to pomali zmyzlo..ale ajtak nechapem z coho.. zeby fakt z dakej hracky o ktorej neviem ze pusta farbu..ale prvy krat sa mi to stalo..inac som si ani podla chovania nevsimla ze by mu daco bolo..len ten jazyk stale dookolo vyplazuje ak to bude mat este do zajtra trosku modre idem s nim k doktorovi..

stesil
8. máj 2016

Nepil nejaký farebný čajík.pripadme môže mať od zubnej pasty. Ale keď si myslís že nič také, radšej ho daj skontrolovať. Môže to mág súvis so srdiečkom. Dýcha sa mu dobre? Je kľudný?

muriel21
autor
8. máj 2016

@stesil ano dycha sa mu ok a kludny je...vobec nieje daky zly ci nervozny ziadne zmeny na nom nevidim..ale na vysetrenie pojdeme urcite...dakujem

bibistec
8. máj 2016

no modre pery by mohli byt od srdiecka..ak by mal problemy. to tazko takto povedat urcite k lekarke

iwesska
8. máj 2016

@muriel21 Mohol pozuzlat nejaku modru latku - tmavomodre veci vedia "krasne" farbit...Ale ak by sa mu to opakovalo napr. aj rano po prebudeni, tak by som ho urcite isla dat skontrolovat k Dr.

muriel21
autor
8. máj 2016

@bibistec ideme hned zajtra...dakujem

muriel21
autor
8. máj 2016

@iwesska myslim si ze mas pravdu..mozno fakt daco pozul co som si nevsimla..prvy krat sa to stalo a teraz kukam a uz tam skoro nic nema ale ajtak pojdem k doktorovi nech viem do buducna..

katarinamarkova
8. máj 2016

@muriel21 černice, čučoriedky, tmave hrozno, pastelky, fixy, lentilky, lízatka, cukríky, čierne ríbezle, džúsy, šťavy, nektáre, čaje......
🙂 brumík s neviem akým to je džemom, tiež krásne farbí na modro 🙂

bigsun1
8. máj 2016

Akurat som nahodou natrafila na toto. Tam pisu ze modry jazyk znamena problem so srdieckom alebo plucami. Radsej chodte k lekarovi aby ste mali istotu.

muriel21
autor
8. máj 2016

@bigsun1 dakujem krasne..ja som sa zasa docitala ze to moze byt aj alergia ci daka reakcir na kvasnice..nakolko moj papa chlebik skoro kazdy den velmi mu chuti..moze to aj to byt