Dobry den mamicky neviete mi poradit moj rocny syn ma posledne 2 dni modry jazyk nie vela ale trosku a neviem z coho by to mohlo byt alebo co to znamena..nemate niektora s tym skusenosti?co sa tyka dakych sladkosti ci niecoho v modrej farbe urcite nic nepapal len pre info 🙂 dakujem pekne
@laura0107 ahoj teraz som uz pozerala a uz mu to pomali zmyzlo..ale ajtak nechapem z coho.. zeby fakt z dakej hracky o ktorej neviem ze pusta farbu..ale prvy krat sa mi to stalo..inac som si ani podla chovania nevsimla ze by mu daco bolo..len ten jazyk stale dookolo vyplazuje ak to bude mat este do zajtra trosku modre idem s nim k doktorovi..
Nepil nejaký farebný čajík.pripadme môže mať od zubnej pasty. Ale keď si myslís že nič také, radšej ho daj skontrolovať. Môže to mág súvis so srdiečkom. Dýcha sa mu dobre? Je kľudný?
no modre pery by mohli byt od srdiecka..ak by mal problemy. to tazko takto povedat urcite k lekarke
@muriel21 černice, čučoriedky, tmave hrozno, pastelky, fixy, lentilky, lízatka, cukríky, čierne ríbezle, džúsy, šťavy, nektáre, čaje......
🙂 brumík s neviem akým to je džemom, tiež krásne farbí na modro 🙂
Sadni do auta alebo daj malého do kočíka,je pekne a chod ho ukázať na detskú pohotovosť..ked niesi z mesta tak si nájdi na nete tel.číslo na pohotovostná zavolaj si tam.toto nieje sranda.